Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Freepik.com nuotr.
Reporteris AustėjaŠaltinis: Etaplius.lt
Šie blyneliai yra labai skanūs ir neturintys daug kalorijų, taigi, juos galite drąsiai valgyti ne tik pietums, bet ir vakarienei!
Jums reikės:
1 cukinijos
1 kiaušinio
1 skiltelės česnako
Druskos ir juodųjų pipirų
Tarkuoto sūrio
3050576.jpg
Kaip gaminti?
Nuplautas cukinijas sutarkuokite stambia trintuve, įdėkite sūrio ir smulkinto česnako, įmuškite kiaušinį, įberkite šiek tiek juodųjų pipirų ir druskos. Viską gerai išmaišykite.
Skardą išklokite kepimo popieriumi, pilkite gautą tešlą.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol cukinijų paplotėliai taps auksinės spalvos.
Jei norite, kad blyneliai būtų traškesni, juos galite 3 minutes pakepti ant grotelių.
Palaukite, kol blyneliai šiek tiek pravės – juos bus paprasčiau atskirti nuo kepimo popieriaus.
Patiekite su pomidorais ar kitu garnyru.
Skanaus!
zinotilt-logo-1.png