REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Birželio 14 d. 09:38

Garbaus amžiaus klaipėdietes apvogė apsimetėlės

Klaipėda

Pixabay.com nuotr. (asociatyvi)

Ingrida SteniulienėŠaltinis: ELTA.LT


304754

Garbaus amžiaus klaipėdietės pateko į sukčių ir vagių pinkles – jos neteko pinigų ir dokumentų.

Kaip pranešė uostamiesčio policija, trečiadienį, apie 16.07 val., į Klaipėdos miesto policijos komisariatą kreipėsi 84 metų moteris.

Ji nurodė, kad beveik prieš pusvalandį, 15.45 val., Klaipėdoje, Smiltelės gatvėje, viešoje vietoje, prie jos priėjo nepažįstama moteris ir pasisiūlė palydėti iki parduotuvės.

Vėliau pareiškėja pastebėjo, kad iš švarkelio kišenės dingo maišelis, kuriame buvo 545 eurai ir asmens dokumentai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Ketvirtadienį į Klaipėdos miesto policijos komisariatą kreipėsi 88 metų moteris. Ji nurodė, kad apie 10 val. į namus Klaipėdoje, Žardininkų gatvėje, atėjusi nepažįstama moteris prisistatė namų valdybos darbuotoja.

Ji paprašė pareiškėjos asmens dokumento. Moteriai išėjus, pareiškėja pasigedo mokėjimo kortelės ir dėžutės, kurioje buvo 1100 eurų bei įvairių papuošalų, kurių vertė apie 500 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Taip pat ketvirtadienį į Klaipėdos miesto policijos komisariatą kreipėsi 84 metų moteris. Ji nurodė, kad apie 9 val. Klaipėdoje, Taikos prospekte, į namus atėjusi nepažįstama moteris prisistatė mokesčių inspekcijos darbuotoja ir paprašė jos dokumentų.

Vėliau klaipėdietė pasigedo dėžutėje buvusios mokėjimo kortelės, paso ir 100 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA