PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Rugpjūčio 5 d. 10:12

Galimybių kupinas pasaulis

Ignalina

Ignalinos rajono savivaldybės nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Ignalinos rajono savivaldybė


312708

Galimybių kupinas pasaulis – šių dienų jaunimo kasdienybė. Tą galima matyti ir Ignalinos Česlovo Kudabos gimnazijos gimnazisto, keturis kartus „Šauniojo kudabiečio“, daugelio mokyklinių bei savivaldybės etapo olimpiadų prizininko, nacionalinių olimpiadų dalyvio, jaunojo paramediko, Jaunųjų Maltiečių savanorio, gimnazijos laikraščio „Vėl atviros durys“ redaktoriaus, teatro studijos „IKI“ aktoriaus Pauliaus Kolosovo pasiekimų bagaže, kuris šių metų liepos mėnesį pasipildė dar vienu neeiliniu pasiekimu

Po ilgo atrankos proceso Paulius buvo atrinktas dalyvauti Baltijos-Amerikos laisvės fondo organizuotoje Lyderystės Akademijoje 2024, vykusioje Portlando mieste, JAV.

Iš trijų Baltijos šalių šiais metais į akademiją aplikavo 1600 vienuoliktokų, iš kurių 800 lietuvių. Tik 12 jų gavo galimybę patirti geriausią vasarą jų gyvenime. Tarp kurių ir Paulius.

Lyderystės Akademija - tai programa, kurioje dalyvauti gali tik Baltijos šalių vienuoliktokai, orientuota į ateities lyderius. Akademijos metu generuojamos verslo idėjos, kurios koreliuoja su tvarumu ir inovatyvumu.

„Kai sužinojau, kad esu atrinktas dalyvauti, ilgai negalėjau patikėti, tačiau dabar, kai programa baigėsi, suprantu, kiek daug iš jos pasisėmiau. Tai buvo įsimintiniausias mėnesis mano gyvenime, tikiu, išliksiantis įsimintiniausiu dar ilgai! Prisimenu praeitų metų lapkričio mėnesį, kai prisijungiau prie aplikavimo sistemos ir parašiau pirmąsias eses, nieko iš jų nesitikėdamas. Tačiau tas pradinis netikėjimas pavirto geriausiu įvykiu gyvenime! Būsimi vienuoliktokai, kviečiu jus aplikuoti kitąmet ir pasinerti į neišdildomų įspūdžių kupiną vasarą!“ – linkėjo Paulius.