REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Laisvalaikis2024 m. Gegužės 11 d. 14:55

„Eurovizijoje“ – netikėtas sprendimas: iš finalo pašalintas Nyderlandų atstovas

Lietuva

Stop kadras.

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.lt


300812

Vienas iš favoritų laikytas Nyderlandų atstovas Joostas Kleinas penktadienį nepasirodė „Eurovizijos“ repeticijoje. Prieš pat renginio finalą paskelbta, kad atlikėjas yra pašalinamas iš „Eurovizijos“ konkurso.

Kaip rašo portalas Delfi.lt, olandų atlikėjas Joostas Kleinas nedalyvaus šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurso didžiajame finale.

„Švedijos policija ištyrė vienos prodiuserių narės skundą dėl incidento po Nyderlandų atstovo pasirodymo ketvirtadienio vakarą vykusiame pusfinalyje. Kadangi vyksta teisinis procesas, jam nederėtų dalyvauti konkurse.

Norėtume patikslinti, kad šis incidentas nebuvo siejamas su jokiu kitu atlikėju ar delegacijos nariu. Mes laikomės politikos dėl nederamo elgesio mūsų renginyje ir esame įsipareigoję užtikrinti saugią ir patikimą darbo aplinką visiems konkurso darbuotojams. Atsižvelgiant į tai, Joosto Kleino elgesys su komandos nariu laikomas pažeidžiančiu konkurso taisykles.

68-ojo „Eurovizijos“ dainų konkurso didžiajame finale dabar dalyvaus 25 dainos“, – teigiama organizatorių pranešime.

Etaplius.lt primena, jog 26 metų Nyderlandų atlikėjas Joostas Kleinas su daina „Europapa“ nepasirodė penktadienio popietės „Eurovizijos“ repeticijose. Jis nepasirodė ir repeticijoje, kur buvo skiriami komisijos balai.

Užsienio spaudoje rašoma, jog J. Kleinas galimai smurtavo prieš moterį. Informacija apie tai sklinda ir socialiniuose tinkluose, tačiau nei pats dainininkas, nei jo atstovai, kol kas nieko nekomentuoja.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA