PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kultūra2024 m. Rugpjūčio 1 d. 09:51

Dovana 49-ojo Visagino miesto gimtadienio proga

Visaginas

Kristinos Gedžiūnaitės nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Visagino savivaldybė


312286

Tikra dovana visaginiečiams miesto gimtadienio proga tapo Alinos Orlovos su grupe koncertas. Seniai tiek žiūrovų nemačiusioje „Bangos“ terasoje prie Visagino ežero skambėjo pačios jaukiausios melodijos ir balsas, trumpam sugrįžęs į namus.

Savivaldybės mero Erlando Galaguz teigimu, tai vienos gražiausių dienų Visagine. „Namo miesto šventės renginių metu sugrįžo ne tik visa gausa visaginiečių, bet ir anuomet Visaginą palikę ir karjeros aukštumas pasiekę talentai – tai tikra dovana visiems mus“,- teigia meras.

Antradienio vakarą Visagine taip pat kvapą gniaužė pasaulinės bliuzo muzikos ir interneto įžymybė Henri Herbert (JAV). Profesionalai jį laiko šiuo metu vienu geriausių bugi-vugi (angl. „boogie woogie“) ir bliuzo pianistų pasaulyje. Visagine viešinti ir koncertuose dalyvavusi Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen taip pat neslėpė emocijų ir pasigėrėjimo atlikėjais.

Jaukioje VKC „Sedulina” parodų erdvėje (Vilties g. 5) vakar taip pat įvyko Jaunųjų menininkų klubo „Paletė” parodos atidarymas „Rugpjūčio aromatas“.