PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Sveikata2024 m. Liepos 31 d. 17:44

Diskusija „Kūno ir minčių jungtys bibliotekoje ir gyvenime“

Lietuva

Akmenės rajono savivaldybės viešoji bibliotekaŠaltinis: Etaplius.LT


312199

Akmenės rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje liepos 22 d. vyko kūno ir minčių/biblioterapinės erdvės technikos papildymo ir supažindinimo su ja renginys–diskusija „Kūno ir minčių jungtys bibliotekoje ir gyvenime“, kurį moderavo Simona Bendikaitė. Susirinkusiesiems pristatyta masažinių akinių, masažinės kėdės, burbulų vamzdžio, dangaus ir vandenyno šviesos naudojimo eiga. Diskusijos metu kalbinti Akmenės r. savivaldybės vicemeras Tomas Martinaitis, Akmenės r. savivaldybės viešosios bibliotekos direktorė Lina Lukytė, Akmenės r. savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistė Skaistė Norvaišienė.

Išsamiai papasakota apie projektą, lankytojai motyvuoti rūpintis ne tik savo fizine, bet ir emocine sveikata. Akmenės rajono savivaldybės viešoji biblioteka įgyvendina projektą, kuris remiamas Akmenės rajono savivaldybės biudžeto lėšomis, finansuojamas visuomenės sveikatos rėmimo specialiąja programa.

Diskusijos metu renginio žiūrovai buvo skatinami diskutuoti, susimąstyti, kaip mūsų mintys ir kūnas sąveikauja tarpusavyje, formuodami unikalią emocinę ir fizinę patirtį. Biblioterapinės relaksacinės erdvės įkūrimo projekto tikslas – atskleisti gilias minčių, emocijų ir kūno sąsajas per terapinę literatūrą, pasižyminčia gydymo bei filosofijos galia, ir turimas technologijas biblioterapijos erdvėje. Po diskusijos lankytojai kviesti išbandyti ir susipažinti su technika, dalintasi patarimais, siūlymais, rekomendacijomis.

Prisijunkite prie mūsų Biblioterapinėje erdvėje ir atraskite, kaip mūsų siūlomos paslaugos gali tapti Jūsų emocinės ir fizinės gerovės sąjungininkėmis. Pajuskite harmoniją tarp minčių ir kūno per literatūros gydomąją galią ir šiuolaikines technologijas.


Foto galerija: