PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Gatvė2024 m. Gegužės 9 d. 18:38

Dėl remonto darbų keisis eismo organizavimas po Trakų viaduku

Vilnius

Via Lietuva nuotr.

EtapliusŠaltinis: ELTA


300660

Valstybės valdoma bendrovė „Via Lietuva“ informuoja, kad dėl remonto darbų artimiausiu metu keisis eismo organizavimo tvarka kelyje nuo Vilniaus į Trakus esančiu viaduku.

Kaip nurodoma bendrovės išplatintame pranešime, eismas po Trakų viaduku bus apribotas bei kreipiamas apylanka.

„Eismas apylanka vyks viena eismo juosta kiekviena kryptimi. Priešingos eismo krypties srautai, siekiant užtikrinti didesnę eismo saugą, bus fiziškai atskirti taikant inžinerines priemones, bortelius“, – rašoma pranešime.

Kapitalinio Trakų viaduko remonto metu numatomi likusių viaduko konstrukcijų ardymo darbai, laikančiųjų perdangos elementų pakeitimas, naujų deformacinių pjūvių, turėklų, atitvarų bei prieigų prie viaduko įrengimas.

Planuojama, kad viaduko remontas bus baigtas iki šių metų pabaigos. Kol kas vairuotojams, vykstantiems į Trakus ar iš Trakų į Vilnių, rekomenduojama rinktis alternatyvius maršrutus.

„Via Lietuva“ primena, kad balandžio mėnesį, pasibaigus techninio darbo projekto koregavimui ir įvykus papildomų darbų viešajam pirkimui – darbų atlikimo sutartis buvo pasirašyta su įmone „Tilsta“. Sutarties vertė – 1,2 mln. eurų su PVM.