PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 4 d. 15:58

Dėl lopšelio-darželio „Gintarėlis“ renovacijos vaikai laikinai persikels į kitas patalpas

Prienai

Etaplius.LTŠaltinis: Prienų rajono savivaldybė


303526

Užsitikrinus finansavimą, lopšelio-darželio „Gintarėlis“ renovacijos darbai vyksta žymiai sparčiau nei planuota ir yra reali galimybė, kad renovacija bus užbaigta iki metų pabaigos, o ne per pusantrų metų, kaip buvo numatyta iš pradžių, informuoja Prienų rajono savivaldybė.

Norint užtikrinti sklandų ir greitą renovacijos procesą, nuo liepos 1 d. lopšelio-darželio pastate ugdymas laikinai nebus organizuojamas. Mažieji ugdytiniai su savo mokytojais šiuo laikotarpiu persikels į kitas patalpas:

– vasarą (liepos–rugpjūčio mėn.) ikimokyklinukai ugdysis Strielčių ikimokyklinio ugdymo skyriuje ir lopšelyje-darželyje „Pasaka“ (2 grupės), o priešmokyklinukai – lopšelyje-darželyje „Saulutė“;

– nuo rugsėjo 1 d. ugdymas ir toliau bus organizuojamas Strielčių ikimokyklinio ugdymo skyriuje, viena ikimokyklinio ugdymo grupė dirbs lopšelyje-darželyje „Pasaka“, dalis vaikų bus pakviesti prisijungti prie jau sukomplektuotų grupių „Pasakoje“ ir „Saulutėje“;

– sprendimai dėl priešmokyklinio ugdymo organizavimo bus priimti rugpjūčio mėn. Prienų rajono savivaldybės tarybos posėdyje, kai bus aiškus galutinis pateiktų prašymų skaičius ir galimybės komplektuoti šią grupę.

Dėl išsamesnės informacijos ir kilusių klausimų savivaldybė kviečia kreiptis į lopšelio-darželio „Gintarėlis“ administraciją bei sekti naujienas savivaldybės interneto svetainėje ir socialiniuose tinkluose.

Savivaldybė dėkoja vaikų tėveliams ir lopšelių-darželių darbuotojams už supratingumą. Siekiama kuo greičiau užbaigti renovacijos darbus ir pakviesti vaikus į atnaujintas, šiuolaikiškas ir saugias ugdymo erdves.

Sekite savo miesto naujienas!