PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Įvairenybės2018 m. Balandžio 30 d. 14:13

Debiutinę knygą pristatęs virtuvės meistras atskleidė, ar moka išvirti cepelinus

Utena

Autorės nuotr.

Utenos diena redakcijaŠaltinis: Etaplius.lt


36201

Balandžio 23 dieną Utenos A. ir M. Miškinių viešojoje bibliotekoje debiutinę savo knygą „Aš, tu ir virtuvė“ pristatė kraštietis virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas. Leidinyje autorius atveria savo restorano bei širdies duris ir pasakoja, kiek daug gali nuveikti, jei tik turi savyje pakankamai parako. Garsus virtuvės profesionalas stebina stebuklingais ir kartu paprastais receptais, kviečia į kelionę, kupiną kvapą gniaužiančių susitikimų ir nutikimų, nuopuolių bei pakilimų, ragina patirti tikrąjį restorano virtuvės gyvenimą įsileisdamas į slapčiausias jos kerteles, kur kiekviena smulkmena gali tapti lemtinga.


Foto galerija:

dsc-0948.jpg
dsc-0952.jpg
dsc-0956.jpg
dsc-0960.jpg
dsc-0970.jpg
dsc-0978.jpg
dsc-0989.jpg
dsc-0992.jpg
dsc-0994.jpg

Daugiau apie tai skaitykite trečiadienio laikraštyje „Utenos diena".