PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugpjūčio 28 d. 11:17

Dariaus ir Girėno stadione – Jessica Shy koncertas: dalyvius į renginį viešasis transportas veš nemokamai

Kaunas

Etaplius.LTŠaltinis: Kauno miesto savivaldybė


315787

Rugpjūčio 30 dieną Kaune vienintelį šių metų pasirodymą surengs Jessica Shy. Dalyviai į renginį viešuoju transportu keliaus nemokamai – prieš koncertą ir po jo dažniau kursuos autobusai.

Eismo ribojimai

„Vasaros pabaigoje laukia dar vienas masinis renginys. Iš praktikos matome, kad atvykstančiųjų į renginį srautai pasiskirsto tolygiai. Daugiau rūpesčių kyla po renginio, kai masės pasipila į gatves. Siekiant suvaldyti srautus besibaigiant renginiui Dariaus ir Girėno stadiono prieigose bus ribojamas eismas“, – informuoja Kauno miesto savivaldybės administracijos Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

Jo teigimu, rugpjūčio 30 – ąją besibaigiant koncertui policija ribos eismą Parodos kalnu, tarp K. Petrausko gatvės ir Vytauto prospekto. Šia arterija bus praleidžiamas tik viešasis transportas. Likusių kauniečių prašoma rinktis alternatyvius kelionių maršrutus.

Po koncerto norintys Išsikviesti privačius pavėžėjus tai turėtų daryti Tunelio gatvėje, nusileidus nuo Dainų slėnio.

Dar prieš besibaigiant koncertui iš K. Donelaičio g. automobiliai bus nukreipiami į Žemaičių g. Į kalną nebus galimybės pakilti atvažiuojant Vytauto prospektu. Policija užtvaromis pasitiks ir keliaujančius K. Petrausko g. bei Vydūno alėja.

Renginio metu į uždarytą Perkūno alėją galės įvažiuoti tik dokumentus pateikę vietos gyventojai.

Į koncertą keliaukite nemokamai

Rugpjūčio 30 – ąją Jessica Shy koncertas prasidės 18 val. Tačiau kaip įprastai renginio durys atidaromos anksčiau. Dalyviai turintys bilietą į renginio vietą viešuoju transportu galės keliauti nemokamai. Koncerto bilietas prilygs viešojo transporto bilietui. Paslauga galios ir po koncerto.

Prieš renginį ir po jo dažniau kursuos viešojo transporto autobusai. Suvaldyti srautus padės ir papildomi maršrutai: „ST1“, ST2“, ST3“. Daugiau informacijos: stops.lt/Kaunas.

Į koncertą vykstantys nuosavu transportu raginami naudotis Autobusų stoties ir Vienybės aikštės požeminėmis parkavimo vietomis, Kauno „Akropolio“, „Žalgirio“ arenos aikštelėmis, daugiaaukšte automobilių saugykla K. Donelaičio g. 65A.