PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Politika2024 m. Liepos 19 d. 15:22

D. Trumpo žmona Melania vis dėlto pasirodė Respublikonų partijos suvažiavime

Pasaulis

D. ir M. Trumpai. EPA-ELTA nuotr.

Rasa StrimaitytėŠaltinis: ELTA.LT


310431

Donaldo Trumpo žmona Melania vis dėlto pasirodė Respublikonų partijos suvažiavime Milvokyje. Paskutinį keturias dienas trukusio konvento vakarą ji, likus kuriam laikui iki savo vyro kalbos, aidint griausmingiems plojimams įžengė į renginio salę.

Raudoną kostiumėlį vilkinti 54-erių buvusi JAV pirmoji ponia atsisėdo į tribūną, kurioje jau buvo D. Trumpo šeimos nariai, įskaitant jo dukterį Ivanką – jos ankstesnėmis dienomis suvažiavime taip pat nebuvo matyti.

Donaldo ir Melanijos Trumpų santykiai pastaraisiais metais kėlė ne tik kalbų, bet ir pašaipų. Po to, kai 2021 m. pradžioje paliko Baltuosius rūmus, Melania praktiškai nesirodė viešumoje ir iki šiol beveik nedalyvavo savo vyro rinkimų kampanijoje.

Jos nebuvo ir per D. Trumpo TV debatus su prezidentu Joe Bidenu prieš tris savaites. Po pasikėsinimo į respublikoną praėjusį savaitgalį Melania tinkle X pavadino šaulį „monstru“. Ji ragino amerikiečius susitaikyti.

Buvusi pirmoji ponia prieš tai nebuvo įtraukta į kalbėtojų sąrašą paskutinį partijos suvažiavimo vakarą. Konvente praėjusiomis dienomis dalyvavo D. Trumpo sūnūs Ericas ir Donaldas Trumpas jaunesnysis bei kiti šeimos nariai. Milvokyje D. Trumpas buvo oficialiai nominuotas savo partijos kandidatu į prezidentus.

D. ir M. Trumpai. EPA-ELTA nuotr.