PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Rugpjūčio 28 d. 08:25

Čekiškės „mamų mama“ J. Langvinienė išlydėta į pensiją: 50 gyvenimo metų paskyrė darbui su vaikais

Kaunas

Etaplius.LTŠaltinis: Kauno rajono savivaldybė


315719

Penkiasdešimt metų – tokią savo gyvenimo dalį darbui su vaikais paskyrė Čekiškės darželio vyresnioji auklėtoja Janina Langvinienė.

Padėkoti ilgametei pedagogei už ištikimybę profesijai pirmadienį į Čekiškės Prano Dovydaičio gimnaziją atvyko Kauno rajono meras Valerijus Makūnas su vicemere Raminta Popoviene.

„Visą gyvenimą puoselėjote tikrąsias vertybes, rodėte kaip reikia mylėti vaikus, nuoširdžiai bendrauti su jų tėvais, bendruomene. Esate pavyzdys mums visiems“, – kalbėjo meras.

Gražių žodžių Janinai negailėjo ir Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazijos direktoriaus pavaduotoja Laimutė Rutkauskienė: „Tai nepapratai kultūringa, jautri ir rūpestinga moteris, užauginus ne vieną čekiškiečių kartą, todėl mes ją vadiname mamų mama“.

Janinai teko atsakomybė rūpintis dviejų – trijų metų mažyliais, todėl reikėjo daug kantrybės ir ištvermės. Moteris yra aktyvi Čekiškės Švč. Trejybės parapijos bendruomenės narė, didelę dalį laisvalaikio skiria savanoriškai veiklai „Caritas“ organizacijoje, dalyvauja socialinėse akcijose, renginiuose. Mamos pavyzdžiu seka dukra Daiva, taip pat pasirinkusi darbą su vaikais.