Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Irma GudŠaltinis: Etaplius.lt
Bruschetta. Mėgstu jas visokias. Tik su paskrudinta duonele ir šaltu topu, keptas orkaitėje, su daržovėmis, tunu, mėsa..
Šį kartą užkandį dariau vyrui, o jis negali pakesti žuvies, tad jokio tuno.
Riekelėmis susipjausčiau ciabatta duonelę (tinka ir prancūziškas batonas). Vienas patepiau kanapių sėklų aliejumi, kitas - sweet čili padažu. Ant viršaus smulkiai pjaustytas pomidoras, serano kumpis, tarkuotas kietasis sūris, kanapių sėklos, šiek tiek bruschetta prieskonių.
Kepa apie 10 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Atšalusios būna kiek minkštesnės, nes sudrėksta nuo keptų pomidorų, tačiau vistiek labai skanios.