PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Karas Ukrainoje2024 m. Rugpjūčio 20 d. 08:33

Bojarkos miesto mero padėka už suteiktą humanitarinę pagalbą

Biržai

Biržų rajono savivaldybės nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Biržų rajono savivaldybė


314593

Biržų rajono savivaldybės miesto partnerio – Bojarkos (Ukraina) miesto meras Oleksandras Zarubinas visų Bojarkos gyventojų vardu nuoširdžiai dėkoja Biržų rajono savivaldybei ir visiems biržiečiams už suteiktą humanitarinę pagalbą.

„Bojarkos miesto tarybos vykdomojo komiteto, savo ir visų Bojarkos bendruomenės gyventojų vardu nuoširdžiai dėkoju už pagalbą, suteiktą mūsų bendruomenei.

Nuoširdžiai džiaugiamės, kad jau dvejus metus iš eilės kovoje su agresoriumi mums padeda Biržų rajono savivaldybė ir visi biržiečiai.

Automobiliai, kuriuos gavome iš jūsų kaip humanitarinę pagalbą, bus perduoti mūsų komunalinių paslaugų įmonei, kad ši tinkamai ir laiku aptarnautų bendruomenės gyventojus, teiktų komunalinių nelaimių likvidavimo paslaugas.

Atsižvelgiant į tai, kad dalis komunalinės technikos buvo sunaikinta per aktyvius karo veiksmus mūsų regione, automobiliais tapo svarbia pagalba mūsų bendruomenei.

Taip pat nuoširdžiai dėkojame už suteiktą pagalbą rūbais, avalyne, maisto produktais, vaistais, kurie buvo įteikti mūsų kariams fronte. O iš jūsų gauti 13 turniketų dabar gelbsti mūsų gynėjų gyvybes.

Ačiū! Su tikėjimu UKRAINOS PERGALE!“ – rašoma atsiųstame Bojarkos miesto mero O. Zarubino padėkos rašte.

Humanitarinės pagalbos krovinys iš Biržų į Bojarką iškeliavo š. m. liepos 17 d.