PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Rugpjūčio 4 d. 20:02

Biržų šventėje J. Nainio vairuojamas automobilis sužalojo policijos pareigūnę

Biržai

Jonas Nainys, DJ Jovani . ELTA / Dainius Labutis

EtapliusŠaltinis: Etaplius.LT


312665

Rugpjūčio 3d., šeštadienį, Biržuose automobilis kliudė ir sužalojo patruliavusią policijos pareigūnę. Paaiškėjo, kad automobilį vairavo žinomas didžėjus bei televizijos laidų vedėjas Jonas Nainys.

Kaip šįryt pranešė Policijos departamentas, apie 22 val. 57 min., Biržų pilies teritorijoje automobilis „Audi RS 7 Sportback“, kurį vairavo 1983 m. gimęs vyras, kliudė ir sužalojo uniformuotą pareigūnę, gimusią 1983 m. Pastaroji pėsčiomis patruliavo Biržų miesto šventės metu.

Po incidento, suteikus medikų pagalbą, pareigūnė gydoma ambulatoriškai.

Portalui Tv3.lt policija patvirtino, kad minėtą automobilį vairavo Biržų miesto šventėje dalyvavęs didžėjus Jonas Nainys. Tą pačią dieną jis socialiniuose tinkluose dalijosi akimirkomis iš šventės Biržuose, tačiau apie nutikusį eismo įvykį sekėjams neužsiminė.

Vairuotojui įteiktas šaukimas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Aiškėja daugiau detalių

Minėtas eismo įvykis fiksuotas vos keletą minučių prieš DJ Jovani (Jono Nainio) pasirodymą ant didžiosios renginio scenos. Kaip rašo portalas Delfi.lt, dėl didžiulio žmonių srauto atlikėjas negalėjo privažiuoti iki reikiamos vietos savo pasirodymui, todėl pamatęs patruliuojančią pareigūnę paprašė jos pagalbos. Pareigūnė lydėjo jį pėsčiomis, kol kažkas pasimaišė ir nesuvaldęs „Audi" automobilio J.Nainys kliudė pareigūnę.