REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Mokslas2024 m. Liepos 3 d. 13:37

Birželio mėnesį vyko Kupiškio rajono ugdymo įstaigų vertinimas

Kupiškis

Kupiškio rajono savivaldybės nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Kupiškio rajono savivaldybė


307627

Besibaigiant mokslo metams tradiciškai vyko konkursas „Saugiausia 2023–2024 metų Kupiškio rajono mokykla“. Nugalėtoja tapo ir buvo apdovanota Kupiškio Povilo Matulionio progimnazija.

Šiuo konkursu siekiama skatinti Kupiškio rajono mokyklų bendruomenių indėlį į saugios aplinkos kūrimą, plėtoti bendradarbiavimą su policija, mažinti teisės pažeidimų skaičių mokyklose ir jų prieigose.

Kupiškio Povilo Matulionio progimnazijos administraciją sveikino Kupiškio rajono savivaldybės administracijos Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėja Jurgita Trifeldienė, kuri linkėjo tęsti naujų saugumo technologijų diegimą mokyklos teritorijoje siekiant užtikrinti mokinių ir mokyklos aplinkos saugumą.

Taip pat paskutinę mokslo metų dieną Kupiškio Povilo Matulionio progimnazijos konkurso „Aš ir policija“ sulaukė Kupiškio rajono savivaldybės administracijos Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotojo Vytauto Knizikevičiaus, kuris yra ir Kupiškio rajono savivaldybės narkotikų kontrolės komisijos pirmininko pavaduotojas, vizito. Komandos nariams įteikti prizai konkurse „Aš ir policija“.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA