PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Birželio 10 d. 20:17

Besilaukianti Fausta Marija Leščiauskaitė dėl grasinimų kreipėsi į policiją: tai ne tik liūdina, bet ir gąsdina

Lietuva

Stopkadras

EtapliusŠaltinis: Etaplius.LT


304237

Buvusi Andriaus Užkalnio mylimoji, žurnalistė Fausta Marija Leščiauskaitė su savo sekėjais socialiniame tinkle su savo sekėjais šį sykį pasidalino visai ne džiugiomis naujienomis. Moteris teigia sulaukusi grasinimų ir dėl jų besikreipusi į policiją.

Apie tai ji pati šiandien pranešė savo socialinio tinklo paskyroje:

„Ką tik pateikiau policijai pranešimą, o taip pat kalbėjausi su komisariato vadove. Įtariu, kad tokius komentarus man rašo moteris, save vadinanti Marija Kaitaran. O net jeigu ne - šioji irgi yra pasižymėjusi kaip nestabili, agresyvi persona, prieš daug metų man rašinėjusi neadekvačiai teigiamas žinutes, siuntusi dovanas, vėliau karantino metu pasirodžiusi aršia antivaksere, kuri agresyviai konfrontavo mano nuomones su šmeižtu ir tiesiogine agresija, po kiek laiko prisikūrusi daugiau anketų, vėl rašinėjusi bandydama vystyti draugišką kontaktą ir galiausiai vėl papylusi grasinimų. Esu mačiusi ją analogiškai besidraskant kitų žinomų žmonių profiliuose.

Šis nesveikuojantis žmogus man tiesiogiai grasina ir yra akivaizdžiai nestabilus, jam reikia pagalbos, o gal visuomenei reikia pagalbos nuo jo. Jei tai Marija Kaitaran, man žinoma, kad toji moteris turi vaiką. Tai ne tik liūdina, bet ir gąsdina. Jei ne ji, tas kitas žmogus vis tiek gali kelti realią grėsmę bet kam, prie ko prieina.

Palieku komentarus kaip matomus, kad agresijos atveju būtų plačiai žinoma apie grasinimus. O visą likusį darbą, tikiu, padarys Lietuvos policija“, – savo paskyroje socialiniame tinkle rašė Fausta Marija Leščiauskaitė.

Portalui zmones.lt moteris atskleidė, kad panašiai buvo elgiamasi su 2022 metais amžinybėn iškeliavusia Agne Jagelavičiūtę.

„Kol Agnė buvo gyva, matydavau ant jos sienos tos pačios personos komentarus, kuriuose ji ir grasino, ir įžeidinėjo. Braižas buvo labai panašus į tuos, kuriuos dabar gaunu aš“, – pastebėjimais minėtam portalui dalijosi Fausta.

Įvairių komentarų Fausta Marija tikina sulaukusi ir dėl nėštumo bei vaikelio. Paskutinis lašas kantrybės taurėje, anot moters – grasinimas, kad jai gali nutikti taip pat, kaip A. Jagelavičiūtei, t.y. ji gali numirti. Po jo besilaukianti moteris ir kreipėsi į pareigūnus.