PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Verslas2021 m. Gruodžio 10 d. 12:49

„Bal­to gand­ro“ šven­ti­nis lai­ko­tar­pis kve­pia nau­jo­vė­mis

Šiauliai

„Balto gandro“ nuotr.

Monika ŠlekonytėŠaltinis: Etaplius.lt


197001

Jei vaikš­ti­nė­ja­te po žie­miš­kus Nai­sius ir no­ri­te su­šil­ti, už­su­ki­te į res­to­ra­ną „Bal­tas gand­ras“. Nes čia gy­ve­na Ka­lė­dos! Jus pa­si­tiks na­tū­ra­lus eg­lių kva­pas, švie­žia duo­na bei na­mi­nė gra­no­la su­šil­dys kū­ną ir sie­lą. Apie nau­jo­ves res­to­ra­ne pa­sa­ko­ja „Bal­to gand­ro“ va­do­vas Do­vy­das Pet­kus.
 


Foto galerija:

img-6015.jpeg
img-6304.jpg
img-6311.jpg
img-6331.jpg
img-6338.jpg
img-6343.jpg
img-6355.jpg
img-6386-edit.jpg
img-6399.jpg
p1088696.jpg

Naisiuose esantis restoranas šią žiemą vilioja natūralumu. „Šiais metais sugalvojome, kad pas mus turi dominuoti eglutės ir tikras eglių kvapas. Atsisakėme dirbtinių dekoracijų ir viską papuošėme gyvomis eglutėmis. Ypač gražus įėjimas į restoraną. Labai norėjome pasipuošti ir būti išskirtiniai, kad atvykę žmonės visų pirma ir pamatytų natūralų grožį, ir užuostų Kalėdas“, – pasakoja D. Petkus.

Taip pat Kalėdos „Baltame gandre“ šiemet kvepia dar vienu nauju kepiniu. „Be šviesios duonos, ėmėme kepti ruginę duoną. Jai patys susimalame miltus. Ji ganėtinai rupi, sunki, kaip aš sakau – tikra ruginė duona“, –teigia restorano vadovas.

Na, o mėgstantiesiems sveiką užkandį patiks dar viena naujovė – naminė granola su liofilizuotais vaisiais. Anot D. Petkaus, jai gaminti patys perka grūdus iš vietinės ūkininkės ir susimala, pasidaro dribsnius: „O tada dedame kitus stebuklingai skanius ingredientus. Mūsų granola yra su liofilizuotais vaisiais. Tai tikrai sveikas, naudingas produktas ir labai skanus. Ypač tiems, kas granolas labai mėgsta.“

Įsigyti šviežios šviesios ar ruginės duonos arba naminės granolos „Baltame gandre“ galima kiekvieną savaitgalį. Darbo dienomis restoranas laukia lankytojų nuo 15 iki 20 val., o savaitgaliais – nuo 12 iki 20 val.

Gėlės g. 6, Naisiai, Šiaulių r.

 

img-6359.jpg

Reklama