Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
„Balto gandro“ nuotr.
Monika ŠlekonytėŠaltinis: Etaplius.lt
Jei vaikštinėjate po žiemiškus Naisius ir norite sušilti, užsukite į restoraną „Baltas gandras“. Nes čia gyvena Kalėdos! Jus pasitiks natūralus eglių kvapas, šviežia duona bei naminė granola sušildys kūną ir sielą. Apie naujoves restorane pasakoja „Balto gandro“ vadovas Dovydas Petkus.
Naisiuose esantis restoranas šią žiemą vilioja natūralumu. „Šiais metais sugalvojome, kad pas mus turi dominuoti eglutės ir tikras eglių kvapas. Atsisakėme dirbtinių dekoracijų ir viską papuošėme gyvomis eglutėmis. Ypač gražus įėjimas į restoraną. Labai norėjome pasipuošti ir būti išskirtiniai, kad atvykę žmonės visų pirma ir pamatytų natūralų grožį, ir užuostų Kalėdas“, – pasakoja D. Petkus.
Taip pat Kalėdos „Baltame gandre“ šiemet kvepia dar vienu nauju kepiniu. „Be šviesios duonos, ėmėme kepti ruginę duoną. Jai patys susimalame miltus. Ji ganėtinai rupi, sunki, kaip aš sakau – tikra ruginė duona“, –teigia restorano vadovas.
Na, o mėgstantiesiems sveiką užkandį patiks dar viena naujovė – naminė granola su liofilizuotais vaisiais. Anot D. Petkaus, jai gaminti patys perka grūdus iš vietinės ūkininkės ir susimala, pasidaro dribsnius: „O tada dedame kitus stebuklingai skanius ingredientus. Mūsų granola yra su liofilizuotais vaisiais. Tai tikrai sveikas, naudingas produktas ir labai skanus. Ypač tiems, kas granolas labai mėgsta.“
Įsigyti šviežios šviesios ar ruginės duonos arba naminės granolos „Baltame gandre“ galima kiekvieną savaitgalį. Darbo dienomis restoranas laukia lankytojų nuo 15 iki 20 val., o savaitgaliais – nuo 12 iki 20 val.
Gėlės g. 6, Naisiai, Šiaulių r.
img-6359.jpg
Reklama