PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Rugpjūčio 30 d. 09:06

Avarijos Vilniuje – nukentėjo pėstieji, dviratininkas ir nepilnametis vairuotojas

Vilnius

BNS Fotobanko nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Vilniaus apskrities VPK


316137

Vilniuje fiksuotos penkios avarijos, kuriose buvo nukentėjusiųjų, pranešė policija.

Vilniaus apskrities VPK duomenimis, vakar apie 8 val. Vilniuje, Vito Gerulaičio g., automobilis „Peugeot 508“, vairuojamas moters, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kliudė ir sužalojo važiavusį dviratininką.

Eismo įvykio metu nukentėjo dviratininkas, kuris dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Tą pačią dieną apie 11 val. 40 min. Vanaginės Sodų 3-ioji g., automobilis „Suzuki SX4“, vairuojamas vyro, nesuvaldytas kliudė ir sužalojo moterį.

Dėl sužalojimų moteris buvo paguldyta į ligoninę.

Dar vienas įvykis buvo apie 14 val. 30 min. A. Stulginskio g., automobilių stovėjimo aikštelėje, automobilis „Toyota Rav4“, vairuojamas vyro, atbulinė eiga partrenkė ir sužalojo pėsčiąją.

Moteris, suteikus medicininę pagalbą ligoninėje, gydoma ambulatoriškai.

Taip pat apie 18 min. Liepiškių-Juodasis kel.-Kalnėnų g. sankryžoje, motoroleris „Gilera“, vairuojamas penkiolikmečio, susidūrė su ta pačia kryptimi važiavusiu automobiliu „Ford Transporter“, kurį vairavo moteris.

Eismo įvykio metu nukentėjo nepilnametis, kuris dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Dar vienas įvykis, fiksuotas vakar, apie 21 val. Žirmūnų g., kai automobilis „Mazda“, vairuojamas vyro, įvažiuodamas į žiedinę sankryžą, susidūrė su žiedu važiavusiu motociklu „Kawasaki“, kurį vairavo vyras.

Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas, kuris dėl sužalojimų pristatytas į ligoninę

Visais penkiais atvejais pradėt ikiteisminiai tyrimai dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.