PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Liepos 3 d. 14:21

Atskleista Klaipėdos jūroje mergaites gelbėjusio ir žuvusio vyro tapatybė: herojus, nebijantis nieko

Klaipėda

Baltijos jūra / Šarūnas Mažeika

Alfa.ltŠaltinis: ALFA


307646

Praėjusį savaitgalį Klaipėdoje, Melnragės paplūdimyje, tragiškai žuvo vyras, bandęs išgelbėti dvi skęstančias mergaites. Feisbuke bendrovė „BCG“ („Baltic Contracting Group“) teigia, kad žuvo jų darbuotojas.

„Šiandien „BCG“ šeimos vardu kreipiamės į visus: darbuotojus, klientus, bendruomenę. Kodėl sakome šeima? Jau 13 metų kuriame ir puoselėjame vertybes, kuriomis vadovaujamės kasdien, padėdami vieni kitiems, besidžiaugdami ar liūdėdami drauge kaip tikra šeima.

Su skausmu pranešame, kad praradome dalį savęs. Netekome šviesulio ir herojaus ROLANDO GELČIO. Mums garbė pažinti šį žmogų, su kuriuo 3 bendrystės metai buvo pilni džiaugsmo, juoko, šypsenų ir beprotiškų iššūkių ir palaikymo! Šį rytą „BCG“ kolektyvas pasitinka kartu, bet kitaip – ten, kur Rolandas HEROJUS, nebijantis nieko.

Tragedija, įvykusi birželio 29 d. apie 8 val. ryto, yra skaudi visiems, ypač Rolando artimiesiems. Didžiausią užuojautą išreiškiame žuvusiojo žmonai Jurgitai, sūnui Armandui. Mes, „BCG“, liūdime netekę tikro draugo ir kolegos“, – rašo „BCG“.

Tragiška nelaimė nutiko praėjusį šeštadienį, kai jūroje ėmė skęsti dvi 12–13 metų paauglės. Kaip vėliau paaiškėjo, į paplūdimį mergaitės atvyko be tėvų, o gelbėtojai dar nebuvo pradėję darbo.

Gelbėti mergaites puolė atsitiktinai jas pamatęs pajūryje sportavęs vyriškis. Nors paaugles išgelbėti pavyko, pats vyras nuskendo.