PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Mokslas2024 m. Liepos 22 d. 08:58

Apdovanotos šimtukus už valstybinius egzaminus gavusios abiturientės

Radviliškis

Radviliškio rajono savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Radviliškio rajono savivaldybė


310629

Liepos 19 dieną Radviliškio rajono vadovai pasveikino ir apdovanojo dvi abiturientes, kurios už valstybinius egzaminus gavo aukščiausius šimto balų įvertinimus.

Radviliškio Lizdeikos gimnazijos abiturientė Rugilė Stankaitytė, kurią parengė lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė Gitana Abromikienė, ir Radviliškio rajono Šeduvos gimnazijos abiturientė Viktorija Matėliūnaitė, kurią parengė lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė Diana Variakojienė, šimtukui išlaikė valstybinį lietuvių kalbos ir literatūros egzaminą.

Abiturientėms įteikti Radviliškio rajono savivaldybės mero Kazimiero Račkauskio padėkos raštai bei premijos už gautus aukščiausius valstybinių brandos egzaminų rezultatus ir Radviliškio rajono vardo garsinimą. Kadangi praėjusių metų birželio mėnesį rajono Taryba dvigubai padidino premijos dydį, abiturientėms įteikta po 200 eurų.

Sveikindami abiturientes rajono vadovai linkėjo didžiausios sėkmės gyvenime ir kur benuvestų tolimesni mokslo keliai, sugrįžti dirbti į Radviliškio rajoną ir kurti geresnę savo krašto ateitį.