PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugpjūčio 29 d. 11:37

Apdovanota Pakruojo krašto garbės ambasadorė Audronė Sidaugienė

Pakruojis

Pakruojo rajono savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Pakruojo rajono savivaldybė


315981

2022 metais rugpjūčio 25 dieną Pakruojo krašto Garbės Ambasadorės vardas buvo suteiktas linkuvietei, jau beveik 3 dešimtmečius Amerikoje gyvenančiai Audronei Sidaugienei.

Plati, reikšminga, jau daugybę metų skaičiuojanti labdaringa A. Sidaugienės veikla yra daugybę kartų pasiekusi Pakruojo rajoną. Moteris per tiek metų nenutraukė ryšių su gimtuoju kraštu, puoselėja ne tik draugystes, bet ir toliau buria bendruomenę, ieško kam pagelbėti ir daugybę metų be didelio dėmesio užsiėmė širdžiai miela veikla, kuri ne tik jai, bet ir jos šeimai atrodo svarbi.

Grįžusi atostogų į Lietuvą ir gimtuosius kraštus, A. Sidaugienė apsilankė ir savivaldybėje. Šia proga moteriai buvo perduotas ir gautas apdovanojimas. Susitikimo metu Pakruojo rajono savivaldybės meras Saulius Margis Audronei Sidaugienei įteikė Garbės Ambasadoriaus vardą žymintį ženklelį ir pažymėjimą. Susitikimo su meru S. Margiu, vicemerais Virginijumi Kacilevičiumi ir Simona Lipskyte, savivaldybės administracijos direktoriumi Mindaugu Veliuliu ir Kultūros, paveldosaugos ir viešųjų ryšių skyriaus vedėja Renata Budriene metu nuoširdžiai padėkota už Pakruojo krašto vardo garsinimą už Atlanto ribų bei pasikalbėta apie buvusius ir ateityje laukiančius projektus.

Pakruojo krašto garbės ambasadoriaus apdovanojimas buvo įsteigtas 2021 m., siekiant pagerbti Pakruojo kraštui nusipelniusius asmenis, kurie garsina Pakruojo rajoną už jo ribų savo darbais ir įvairiomis kitomis veiklomis.