REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Politika2024 m. Birželio 7 d. 10:39

Antrajai kadencijai perrinktas G. Nausėda sako apsvarstęs konkrečius žmones, kuriuos norėtų matyti patarėjų komandoje

Lietuva

BNS Fotobanko nuotr.

Augustė LyberytėŠaltinis: ELTA


303885

Antrajai kadencijai perrinktas prezidentas Gitanas Nausėda sako, jog radikalių pokyčių jo patarėjų gretose nebus. Visgi, šalies vadovas pažymi, jog yra apsvarstęs, kokius konkrečius naujus žmones jis matytų savo komandoje – politikas tikina norįs su jais susitikti ir aptarti bendro darbo galimybes.

„Pokyčiai komandoje yra natūralūs pirmiausiai dėl to, kad dalis žmonių galbūt jau turi kitokias preferencijas. Pagaliau ir aš turiu tam tikrų pamąstymų, netgi turiu tam tikrų žmonių galvoje – vardus ir pavardes. Ir aš norėčiau, be abejo, su jais susitikti, pakalbėti“, – penktadienį žurnalistams Seime sakė G. Nausėda.

„Tai nebus radikalūs pokyčiai, tai nebus kažkokia revoliucija arba visko vertimas aukštyn kojomis – tai bus tiesiog nuoseklus evoliucionavimas, siekiant, kad komanda dirbtų efektyviau, būtų dar labiau motyvuota ir orientuotųsi į rezultatą“, – pridūrė jis.

ELTA primena, kad prieš antrąjį prezidento rinkimų turą G. Nausėda interviu Eltai teigė, jog siektų atnaujinti dalį patarėjų komandos. Šalies vadovas patikino – jeigu bus perrinktas, jis norėtų tęsti darbus su vyriausiaisiais patarėjais Frederiku Jansonu, Asta Skaisgiryte, Irena Segalovičiene.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA