REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Politika2024 m. Birželio 10 d. 15:58

Antradienį „darbiečiai“ spręs, kas pakeis iš frakcijos seniūno pareigų pasitraukusį V. Fiodorovą

Lietuva

BNS/Fotobankas nuotr.

Martyna PikelytėŠaltinis: ELTA.LT


304215

Darbo partijos frakcijos seniūnui Viktorui Fiodorovui paskelbus apie pasitraukimą iš pareigų ir partijos, antradienį „darbiečiai“ spręs, kas galėtų vadovauti frakcijai Seime.

Tai Eltai patvirtino partijos pirmininkas Andrius Mazuronis. Pasak jo, sprendimas turėtų būti priimtas rytiniame frakcijos susirinkime, dar iki Seimo posėdžio pradžios.

Kaip skelbta anksčiau, sekmadienį „darbiečių“ frakcijos Seime seniūnas V. Fiodorovas pranešė, kad palieka Darbo partiją, tačiau iš politikos nesitraukia. Jis teigė, jog tokį sprendimą paskatino partijai reikalingi, tačiau nevykstantys pokyčiai.

„Šiandien paskutinė mano diena Darbo partijoje. Esu labai dėkingas čia sutiktiems kolegoms, o ypatingai kėdainiečiams už bendradarbiavimą ir paramą per visus šiuos metus. Kartu mes patyrėme daug iššūkių ir pasiekėme nemažai reikšmingų laimėjimų. Dėkoju jums už bendrus darbus, draugystę ir neįkainojamą patirtį“, – feisbuke rašė V. Fiodorovas.

Sprendimą trauktis iš Darbo partijos prieš kelis mėnesius taip pat priėmė Seimo nariai Vigilijus Jukna ir Ieva Kačinskaitė-Urbonienė.

ELTA primena, kad V. Fiodorovas šiuo metu ėjo Darbo partijos frakcijos Seime seniūno pareigas. 2020 m. politikas su Darbo partija buvo išrinktas į parlamentą daugiamandatėje apygardoje.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA