PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Liepos 10 d. 14:36

Anglų kalbos magija vasaros poilsio stovykloje

Šalčininkai

Šalčininkų rajono savivaldybės nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Šalčininkų rajono savivaldybė


308753

Liepos 1-9 dienomis gimnazijoje vyko anglų kalbos vasaros stovykla, kurią organizavo anglų kalbos mokytoja Mariia Hurina. Stovyklos metu vyko įvairios veiklos, padėjusios moksleiviams tobulinti anglų kalbos žinias ir smagiai praleisti laiką.

Kiekviena diena prasidėdavo rytiniu ratu, kurio metu mokiniai dalijosi savo lūkesčiais ir nuotaikomis. Po mankštos ir pusryčių, vyko užsiėmimai tema „Magija aplink mus“. Šie užsiėmimai skatino mokinius lavinti kalbos įgūdžius, įsitraukti į kūrybinius procesus ir diskusijas anglų kalba.

Taip pat buvo skiriama laiko laisvalaikio žaidimams, kurie leido mokiniams atsipalaiduoti ir pritaikyti įgytas žinias. Dienos pabaigoje vykdavo dienos apibendrinimai, kur mokiniai aptardavo, ką naujo išmoko ir patyrė.

Stovyklos dalyviai aplankė Vilnių, kur senamiestyje ieškojo angliškų pėdsakų. Ši išvyka praturtino mokinių žinias ir suteikė galimybę praktiškai pritaikyti kalbos įgūdžius.

Stovyklos pabaigoje dalyviai lankėsi Vilkiškėse, kur apibendrino visą stovyklos veiklą.

Ši stovykla buvo puiki galimybė mokiniams tobulinti anglų kalbos žinias, susirasti naujų draugų ir patirti nepamirštamų akimirkų.

Projektas finansuojamas iš Šalčininkų rajono savivaldybės biudžeto lėšų.