PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugpjūčio 26 d. 14:20

Alytuje vieši Šilutės rajono savivaldybės delegacija

Alytus

Etaplius.LTŠaltinis: Alytaus miesto savivaldybė


315452

Semtis gerosios patirties iš Alytaus miesto, pasidomėti Nemuno vagos gilinimo projekto eiga, verslo skatinimo iniciatyvomis, Europos Sąjungos lėšomis įgyvendinamais projektais – šiuo tikslu į Alytų pirmadienio rytą atvyko Šilutės rajono savivaldybės delegacija: vicemeras Tomas Budrikis, administracijos direktorius Andrius Jurkus, Planavimo ir plėtros bei Architektūros ir urbanistikos skyrių vadovai bei specialistai.

Vizitą Dzūkijos sostinėje svečiai pradėjo susitikimu su Alytaus miesto savivaldybės meru Nerijumi Cesiuliu bei vicemerais Jurgita Šukevičiene ir Broniumi Bieliausku.
„Matome, kad Alytus sparčiais žingsniais juda į priekį bei gražėja, tad norime pasidomėti, kaip jums sekasi ir kokius projektus jums pavyko įgyvendinti ir galbūt iš jūsų „pasiskolinti“ vieną kitą idėją“, – susitikimo metu sakė Šilutės rajono savivaldybės vicemeras T. Budrikis.

Alytaus miesto savivaldybės meras N. Cesiulis svečiams pristatė Alytaus miestą – papasakojo apie pramonės ir verslo plėtros perspektyvas, įgyvendinamus bei planuojamus įgyvendinti strateginius miesto vystymo projektus, švietimo sistemą.

Po susitikimo su miesto vadovais svečiai apžiūrėjo lankytinas Dzūkijos sostinės vietas – Miesto sodą, Jaunimo parką, Dainų slėnį bei Baltosios rožės tiltą. Svečių vizito programoje dar numatytas apsilankymas Pramonės parke bei nuotykių parke „Tarzanija“.