REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 20 d. 16:11

Alytaus rajono mokytojams – piniginės premijos už pasiekimus

Alytus

Etaplius.LTŠaltinis: Alytaus rajono savivaldybė


305841

Alytaus rajono pedagogai už pasiekimus bus apdovanojami premijomis. Taip siekiama juos paskatinti aktyviai praktinei, metodinei, kūrybinei, patirties sklaidos rajone, apskrityje ir šalyje veiklai, taikyti dalykines ir metodines naujoves. Alytaus rajono savivaldybės taryba pritarė šiai iniciatyvai.

„500 eurų premijas skirsime Mokytojams iš didžiosios raidės už ypatingus darbus, išskirtinius pasiekimus ir nuopelnus. Tokių pedagogų mūsų rajone tikrai turime ne vieną ir ne du. Norisi juos paskatinti, įkvėpti, motyvuoti, juk mūsų rajono vaikams jie atiduoda ne tik savo žinias, patirtį, laiką, bet ir širdį“, – sako Alytaus rajono savivaldybės merė Rasa Vitkauskienė.

Kandidatūras mokytojų skatinimo ir apdovanojimo premijomis raštu teiks pačios mokyklos. Mokyklos vadovas kandidatūras pristatys mokyklos tarybai ir, esant pritarimui, rengs nustatytos formos rekomendaciją.

Kandidatūras svarstys Mokytojų skatinimo ir apdovanojimo atrankos komisija, patvirtinta savivaldybės administracijos direktoriaus 3 metams iš ne mažiau kaip 5 narių.

Premijos ir savivaldybės merės padėkos atrinktiems Alytaus rajono savivaldybės mokytojams bus įteiktos Tarptautinės mokytojų dienos proga.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA