PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugpjūčio 7 d. 20:14

Aktuali informacija Marijampolės viešojo transporto keleiviams

Marijampolė

Marijampolės savivaldybės administracijos nuotr.

Daiva BalčiūnėŠaltinis: Marijampolės savivaldybės administracija


313172

Dėl asfalto atnaujinimo darbų apribojus eismą R. Juknevičiaus gatvėje, Marijampolėje laikinai keisis viešojo transporto maršrutai.

Informuojame, kad rugpjūčio 8-10 d. dėl asfalto dangos atnaujinimo darbų, R. Juknevičiaus gatvės atkarpoje nuo Mokolų iki Palangos gatvės bus uždarytas eismas dešinėje kelio pusėje važiuojant R. Juknevičiaus g. link Mokolų g. ir kairėje kelio pusėje važiuojant R. Juknevičiaus g. nuo Mokolų g.

Apribojus eismą R. Juknevičiaus gatvės atkarpoje nuo Mokolų iki Palangos gatvės dešinėje ar kairėje kelio pusėje keleivių vežimo vietinio (priemiestinio) reguliaraus susisiekimo autobusai į keleivių viešojo transporto laukimo sustojimą „Mokolai“ ir „Ligoninė“ neatvyks, autobusų laukti sustojime – „Degučiai“.

Keleivių vežimo vietinio (miesto) reguliaraus susisiekimo autobusai į keleivių viešojo transporto laukimo sustojimą „Ligoninė“ taip pat neatvyks, autobusų laukti sustojime – „Degučiai“.

Laikinai sustabdžius eismą, dėl minėtų priežasčių galimas keleivių vežimo vietinio (miesto ir priemiestinio) reguliaraus susisiekimo autobusai maršruto nukrypimas nuo įprasto grafiko. Planuojant kelionę viešuoju transportu, prašome atsižvelgti į minėtus pakeitimus.

Marijampolės savivaldybės administracija atsiprašo gyventojų už patiriamus nepatogumus.