PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Liepos 3 d. 10:46

Akmenės rajono savivaldybė apdovanota už geriausią ES investicijų projektą

Akmenė

Akmenės r. savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Akmenės r. savivaldybė


307577

Akmenės rajono savivaldybė džiaugiasi gavusi apdovanojimą už geriausią Europos Sąjungos (ES) investicijų projektą, įgyvendintą pagal Šiaulių regiono 2014–2020 metų plėtros planą.

Laimėjęs projektas „Naujosios Akmenės kultūros rūmų aplinkos (viešosios erdvės) sutvarkymas ir pritaikymas bendruomenės ir verslo poreikiams“ buvo pripažintas kaip vienas sėkmingiausių ir reikšmingiausių regiono plėtros projektų. Projektas siekė ne tik pagerinti viešąją erdvę, bet ir sukurti patrauklią aplinką vietos gyventojams bei verslui. Atlikti darbai apėmė infrastruktūros gerinimą, naujų rekreacinių zonų įrengimą ir erdvių pritaikymą įvairioms veikloms.

Šis apdovanojimas yra ne tik pripažinimas už sėkmingai įgyvendintą projektą, bet ir paskata toliau siekti aukštų tikslų, naudojant ES investicijas Akmenės rajono gyventojų gerovei gerinti. Savivaldybė planuoja ir toliau aktyviai dalyvauti ES finansuojamuose projektuose, siekdama dar labiau sustiprinti regiono ekonominį potencialą ir gyvenimo kokybę.

Birželio 28 d. Kuršėnų dvare vykusiame renginyje Savivaldybę atstovavo meras Vitalijus Mitrofanovas, vicemerė Inga Vismantienė, tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus vedėja Ingrida Jakaitienė ir investicijų ir projektų valdymo skyriaus vyriausioji specialistė Ineta Navickaitė.