PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 29 d. 10:22

A. Bilotaitės sūnus atsidūrė reanimacijoje: ministrė perspėja kitus tėvus apie populiarią vaikų pramogą

Lietuva

Agnė Bilotaitė. Andrius Ufartas (ELTA) nuotr.

Alfa.ltŠaltinis: ALFA


307081

Šokinėdamas ant pripučiamo batuto susižeidė ir reanimacijoje atsidūrė Vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės sūnus Benas. Apie tai ministrė pranešė savo feisbuko paskyroje.

Kaip skelbia A. Bilotaitė, nors batutai ne vienam vaikui praskaidrina jo gimtadienio šventę ar laisvalaikio dienas, šįkart batutų pramoga itin apkartino jos sūnaus šventę.

„Batutai yra tapę neatsiejama mūsų vaikų gimtadienių ir laisvalaikio dalimi. Mūsų Benukui tai turėjo būti graži gimtadienio šventė su draugais ir batutu. O nutiko taip: dvi operacijos, dvi paros reanimacijoje, lūžusi ranka, pažeista arterija... Laukia ilgas gijimas. Mes gavome skaudžią pamoką – daugiau niekada jokių batutų. Taip, teko girdėti apie traumas, kurias vaikai patiria taip pramogaudami. Bet juk visada galvoji, kad tavo vaikams taip nenutiks... Kad pripučiami batutai nėra tokie pavojingi“, – feisbuko įraše savo mintimis dalijosi ministrė ir pridūrė, kad drauge su kitais šeimos nariais dar kurį laiką svarstė, ar verta viešai dalytis skaudžia istorija. „Galiausiai nusprendėm, kad verta, jei tai padės apsaugoti nors vieną vaiką“, – pabrėžė A. Bilotaitė.