PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Horoskopai2024 m. Gegužės 16 d. 19:50

5 Zodiako ženklų atitikmenys, sudarantys tvirčiausias poras

Lietuva

Freepik.com nuotr.

EtapliusŠaltinis: Užsienio spauda


301454

Jeigu esate iš tų, kurie tiki ir domisi astrologija, lengvai galite atrasti sau tinkantį partnerį pagal Zodiako ženklą. Mes visi sau užduodame daug klausimų, norėdami surasti tą ypatingą žmogų, todėl, negaišdami laiko, atskleidžiame jums 5 astrologų sudarytas Zodiako ženklų poras, kurios tobulai dera tarpusavyje.

Avinas ir Vandenis

Šiems ženklams kartu niekada nebūtų nuobodu, todėl jų santykiai nepaprastai jaudinantys. Abu ženklai mėgsta nuotykius ir yra pasiruošę bet kam (miegamajame ir už jo ribų). Tiek Avinui, tiek Vandeniui patinka išbandyti naujus dalykus ir laiką leisti aktyviai. Šie ženklai – puikiai deranti komanda, pasiruošusi įveikti visas kliūtis.

Šie ženklai mėgaujasi vienas kito draugija, todėl sudaro tvirtą porą. Tiesa, tiek Avinai, tiek Vandeniai mėgsta vienatvę, o vienas kitą suprasdami, jie palieka erdvės ir laisvės santykiuose.

Liūtas ir Šaulys

Aistra tarp Liūto ir Šaulio – nepažabojama. Abu Zodiako ženklai džiaugiasi gyvenimu ir myli tuos, kurie jiems prijaučia. Paprastai šios sąjungos poros būna labai aistringos ir siekiančios savo svajonių išsipildymo. Tai – ugnies ženklai, puikiai suprantantys vienas kitą.

Liūto ir Šaulio duetas traukia aplinkinius. Su jais būti linksma, todėl draugų jiems netrūksta. Šių ženklų aistra gyvenimui, meilei ir vienas kitam nepaprastai svaigina.

Freepik.com nuotr.

Mergelė ir Jautis

Šie žemės ženklai – lengvi, praktiški kasdieniame gyvenime, jų santykiai tvirti, santūrūs ir taikūs. Abu Zodiako ženklai yra sąžiningi ir nuoširdus, todėl dažnai užsibūna rimtuose, ilgalaikiuose santykiuose.

Nerastumėte dviejų kitų taip atsidavusių vienas kitam ženklų kaip Mergelė ir Jautis. Be to, jie panašūs ne tik savo savybėmis, bet ir vertybėmis. Tai leidžia vienas kitą suprasti geriau.

Svarstyklės ir Dvyniai

Santykiai tarp šių ženklų susiję su stipriu intelektiniu ryšiu. Abu yra oro ženklai, stipriai besidomintys savo protine stimuliacija. Protas jiems yra ne tik įdomus, bet ir seksualus dalykas.

Ši pora – harmoninga, darni, gebanti išlaikyti šaltą protą santykiuose. Vienas kitam jie suteikia meilę, draugystę, žinias ir supratimą. Šių Zodiako ženklų atstovai – viena tvirčiausių porų.

Vėžys ir Žuvys

Šie ženklai simbolizuoja šaltą vandenį ir intuityviai vienas su kitu užmezga kosminį ryšį. Jie gali tapti ne tik puikūs meilės partneriai, bet ir kolegos. Jie puikiai jaučia tiek save, tiek vienas kitą, todėl gali užmegzti tvirtus santykius, kurių niekas neišardytų.

Ši pora yra galinga, nes žino, kaip papildyti vienas kitą ir sukurti ilgalaikius santykius, o juose išlaikyti aistrą bei pagarbą vienas kitam.