PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Horoskopai2024 m. Rugpjūčio 5 d. 18:50

3 Zodiako ženklai, kurių vasaros pabaigoje laukia nusivylimai

Lietuva

Nusivylimas / Pixabay

Gražina VasiliauskienėŠaltinis: ALFA.LT


312819

Gyvenimas susideda ne tik iš saulėtų ir laimingų dienų. Astrologai pranašauja, kad trys Zodiako ženklai neišvengs nusivylimų šios vasaros pabaigoje. Jiems teks ištverti daug nesėkmių.

LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 23 d.)

Šių metų vasaros pabaiga Liūtui nebus labai lengva. Jo aplinkoje atsiras stiprių ir įtakingų konkurentų, su kuriais bus sunku kovoti dėl savo vietos po saule. Šio Zodiako ženklo atstovams patariama imtis tik tų užduočių, kurias garantuotai gali išspręsti.

Liūtas turėtų nebandyti įrodinėti sau ir kitiems, kad nieko nėra neįmanomo. Tai bus klaida. Sunkios problemos vargu ar bus išspręstos. Svarbu objektyviai įvertinti savo galimybes ir neskubėti. Astrologai pataria psichologiškai pasiruošti bet kokiems likimo vingiams, tada jokie pokyčiai jo neišmuš iš vėžių.

VĖŽYS (birželio 22 – liepos 22 d.)

Vasaros pabaiga Vėžiui bus susijusi su sunkiu darbu. Jis turės išspręsti daugybę užduočių. Be to, surasti sprendimai bus nepatenkinami ir neduos gero rezultato. Teks atlikti daug nuobodžių ir monotoniškų darbų.

Astrologai pataria šio Zodiako ženklo atstovams stengtis suderinti darbą su poilsiu. Kad galėtų atstatyti jėgas ir išvengtų pervargimo, jie turėtų ne tik dirbti, bet ir stengtis rasti laiko poilsiui. Priešingu atveju gresia pavojus susigadinti sveikatą.

VANDENIS (sausio 21 – vasario 19 d.)

Vandeniui vasaros pabaigoje bus svarbu pačiam imtis iniciatyvos, susikaupti ir atmesti abejones. Šiuo laikotarpiu jam teks patirti daugybę išbandymų. Svarbu nenuleisti rankų ir nepasiduoti. Astrologai perspėja, kad Vandenio aplinkoje atsiras daug pavydžių žmonių ir piktadarių. Tačiau tai nereiškia, kad jam reikia tapti įtariam ir atžagariam. Patartina stengtis vertinti žmones pagal jų darbus, o ne žodžius, tada bus galima atskirti, kas yra kas. Reikia kovoti iki galo, užbaigti visus darbus, būti drąsiam, tada viskas klostysis gerai.