PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Horoskopai2024 m. Birželio 26 d. 18:23

2024 m. liepos mėnesio horoskopas

Lietuva

Pixabay.com nuotr.

Gražina VasiliauskienėŠaltinis: ALFA.LT


306635

Liepą beveik visų Zodiako ženklų atstovams ateis toks metas, kai teks pradėti spręsti tuos klausimus, kurių ilgai vengėte ir vis atidėliojote vėlesniam laikui.

Astrologai pataria nepriimti sprendimų, kai esate per stipriai veikiami emocijų ar streso, ramiai ir nuosekliai viską apsvarstykite. Kai atsikratysite senų problemų, gyvenimas pašviesės.

AVINAS (kovo 21–balandžio 20 d.)

Avinui liepa veikiausiai praeis ramiai ir be sukrėtimų. Didesni gyvenimo pokyčiai bus susiję tik su jūsų namų ruošos darbais, buitimi ir santykiais su šeima bei draugais. Norėsite to ar nenorėsite, antrą vasaros mėnesį teks prisiimti nemažą dalį papildomų buitinių pareigų, tačiau galėsite lengvai su jomis susitvarkyti.

Liepos 20-ą Avinas galės sužinoti gerą naujieną ar būti nustebintas malonios staigmenos. Liepos 28–31 d. draugai bus pasiruošę palaikyti kompaniją, nudžiuginti ir kartu padėti išspręsti daugybę netikėtai iškilusių problemų.

JAUTIS (balandžio 21–gegužės 20 d.)

Liepos mėnesį Jautis turės galimybę pataisyti savo reikalus – tiek asmeninius, tiek profesinius. Lengvas bendravimas padės užmegzti įvairius kontaktus ir pasisemti naujų idėjų darbui. Jūsų laukia daug biurokratinių ir kitų smulkių reikalų, kuriems prireiks jūsų miklumo ir gebėjimo greitai pereiti nuo vieno prie kito.

Susidūrę su sunkumais, nepasiduokite. Parodykite atkaklumą ir viskas jums pasiseks. Šį mėnesį netikėtas beveik pamiršto draugo apsilankymas jūsų sieloje sukels daugybę šiltų jausmų ir prisiminimų.

DVYNIAI (gegužės 21–birželio 21 d.)

Po įvykių kupino birželio pasistenkite šiek tiek nusiraminti ir atitrūkti mintimis nuo gyvenimo šurmulio. Atkreipkite dėmesį į savo išvaizdą ir vidinį komfortą.

Geras laikas Dvyniams leistis į kelionę, ten jų laukia smagus romantiškas nuotykis.

Liepą finansinėje sferoje prasideda lemtingas laikotarpis, tačiau vargu ar kelias į finansinę sėkmę bus rožėmis klotas – tai pareikalaus iš jūsų tam tikrų pastangų ir suvaržymų, tačiau dėl savo sugebėjimo lengvai bendrauti ir rsutarti su įvairiais žmonėmis galėsite susidoroti su bet kokiais sunkumais.

VĖŽYS (birželio 22–liepos 22 d.)

Vėžiui ateina labai geras metas. Net jei laikėte save nesugebančiu bendrauti žmogumi ir nesiekėte būti kiekvieno vakarėlio „liūtu“, liepos mėnesį būsite labai populiarūs. Žmonės sieks su jumis bendrauti, todėl turėsite parodyti savo draugiškumą, nuoširdumą ir optimizmą.

Jei sugebėsite tinkamai pasinaudoti savo ypatingu patrauklumu, tai šis mėnuo įsimins kaip vienas laimingiausių. Laisvalaikis ir asmeninis gyvenimas bus kupinas džiaugsmo. Be to, sulauksite didžiausio vadovų, kolegų, verslo partnerių ir... konkurentų dėmesio. Iš esmės kitų susidomėjimas jumis bus geranoriškas, bet vis dėlto budrumas nepakenks.

LIŪTAS (liepos 23–rugpjūčio 23 d.)

Liepos mėnesį Liūtas greičiausiai nesidomės socialiniais susibūrimais ir triukšmingomis kompanijomis, tačiau pirmenybę teiks ramybei ir vienatvei. Būtent tokiomis sąlygomis jums bus lengviau įminti paslaptis ir išnarplioti savo gyvenimo karminių mazgų subtilybes. Ir jūs tikrai susidorosite su šia užduotimi, pasinaudoję savo reta intuicija ir įžvalga.

Ir kaip atlygį už jūsų savanorišką atsiskyrimą žvaigždės jums pateiks daugybę staigmenų, kurios pripildys jūsų gyvenimą romantiško turinio ir suteiks daug džiaugsmo.

MERGELĖ (rugpjūčio 24–rugsėjo 23 d.)

Liepa bus tinkama bet kokiems gyvenimo pokyčiams, ypač pirmoji jos pusė. Mergelė jausis puikiai, nepaisant to, kad permainos paveiks kai kuriuos jos kasdienius įpročius.

Būkite atidūs likimo ženklams, kurių tikrai bus šį mėnesį, – jie nurodys jums jūsų ateities kelius. Liepos pabaigoje patartina pailsėti nuo išorinio šurmulio ir skirti šiek tiek daugiau laiko savo dvasiniams poreikiams.

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 24–spalio 23 d.)

Liepos pradžioje Svarstyklėms būtų neblogai šiek tiek atsipalaiduoti ir pailsėti, tačiau veikiausiai joms teks spręsti dilemą: kas dabar svarbiau – šeima ar karjera. Ir Svarstyklės nuspręs pirmenybę teikti darbui.

Kai kuriose situacijose teks imtis ryžtingų, bet kartu ir gerai apgalvotų veiksmų, o jei pavyks veikti greitai ir užtikrintai, sėkmė tikrai aplankys. Be to, ateina laikas permainoms santykiuose su mylimu žmogumi. Tikėtina, kad į jūsų gyvenimą įžengs nauja meilė.

SKORPIONAS (spalio 24–lapkričio 21 d.)

Liepos mėnesį Skorpionų gyvenimas bus kupinas įvairiausių potyrių. Ir jei mėnesio pradžioje šiuos išgyvenimus galima priskirti prie malonių, tai liepos 12–15 d. greičiausiai patirsite džiaugsmo euforiją.

Pasistenkite šiomis dienomis nelikti namuose: galbūt vienas romantiškas susitikimas padės pamiršti visas pastarojo meto problemas.

ŠAULYS (lapkričio 23–gruodžio 21 d.)

Veikiausiai iš ateinančio mėnesio Šauliui nereikėtų tikėtis nieko grandiozinio ar globalaus, liepa jam praeis praeis tyliai ir ramiai. Tiesa, norint išlaikyti šią ramybę, nereikėtų veltis į avantiūras ir rizikuoti pinigais.

Žvaigždės žada, kad artimiausiu metu visos jūsų problemos vienaip ar kitaip išsispręs, todėl nėra jokios priežasties liūdėti, nes visi nemalonumai vis tiek išeis tik į gera. Jei nuspręsite liepos mėnesį pakeliauti, pirmenybę teikite ne per daug tolimoms vietoms.

OŽIARAGIS (gruodžio 22–sausio 20 d.)

Liepą Ožiaragis negalės skųstis vienatve. Visur, kad ir kur eitumėte, kad ir ką dirbtumėte, visada rasite partnerių ir bendrakeleivių – žmonės bus šalia jūsų tiek versle, tiek asmeniniame gyvenime.

Pašviesėjęs gyvenimas vidurvasarį sukels Ožiaragiui teigiamų emocijų antplūdį, kurių jam taip trūko birželį. Liepos 26–31 d. stenkitės vengti konfliktinių situacijų darbe ir namuose.

VANDENIS (sausio 21–vasario 19 d.)

Liepos mėnesį Vandeniui labiausiai tiktų spartietiškas gyvenimo būdas, antraip rizikuojate nespėti per vieną mėnesį išspręsti ir nuveikti visko, ko reikėtų. Nepakenks peržiūrėti savo kasdienę dienotvarkę, pasirūpinti geru miegu ir tinkama mityba, kad išsaugotumėte sveikatą ir jėgas.

Anot astrologų, liepa bus retas laikotarpis, kai tai, kas sena ir pažįstama, lengvai sugyvens su tuo, kas nauja ir neįprasta. Tik vienas dalykas gresia sujaukti optimistinį kasdienybės vaizdą: jei liepos 26–31 d. nekontroliuosite savo žodžių, gali nukentėti jūsų santykiai su aplinkiniais. Tokiu atveju bus sunku numatyti, kokiose netikėtose situacijose galite atsidurti.

ŽUVYS (vasario 20–kovo 20 d.)

Liepa Žuvims gali sutapti su naujo etapo pradžia versle ir pokyčiais asmeniniame gyvenime. Jei liepos 7–11 ir liepos 25–7 d. valdysite emocijas ir atidžiai apsvarstysite savo žodžius ir veiksmus, atidžiai stebėsite likimo jums siunčiamus ženklus, sėkmė neišvengiamai jus aplankys.

Finansų srityje jūsų gali laukti neplanuoti, bet tikrai malonūs netikėtumai. Liepa – puikus metas parodyti savo talentus. Išleiskite savo kūrybinę energiją, ugdykite savo gebėjimus – pieškite, dainuokite, šokite, išradingai tobulinkite aplinką ir darbo procesus. Kūryba bus jūsų džiaugsmo šaltinis.