REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Horoskopai2023 m. Sausio 7 d. 18:27

2023-ųjų laimingiausieji: šių Zodiako ženklų laukia ypatingi metai

Lietuva

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.LT


253947

Artėjant Naujiesiems metams, visi tikimės, kad kiti metai bus geresni. Kiekvienas turime savų lūkesčių ir svajonių. Astrologai sako, kad dviem Zodiako ženklams kiti metai bus itin sėkmingi. Kam pasiseks labiausiai?

Dvyniai

Šio Zodiako ženklo atstovams ateinantys metai bus sėkmingiausi. Pirma, Dvyniai žengs milžinišką žingsnį karjeroje – sulauks pasiūlymo užimti lyderio poziciją, atidaryti ar plėsti savo verslą. Gaunamos pajamos užtikrins finansinį stabilumą ir leis išpildyti seniai pamirštas svajones.

Astrologai jiems žada nemažai dramatiškų pokyčių asmeniniame gyvenime. Vieniši Dvyniai pagaliau sutiks tą vienintelį, o tie, kurie jau ilgai puoselėja santykius, bet nėra juose laimingi, pagaliau nuspręs viską nutraukti ir gyventi dėl savęs. Tai bus geriausias sprendimas jų gyvenime.

Jautis

Jautis susitvarkys su savo sveikatos problemomis. Tai gali būti operacija, ilgalaikis veiksmingas gydymas arba procedūrų ciklas, padėsiantis lengviau atsikvėpti. Taip pat 2023 metais Jaučių laukia šeimos pagausėjimas – jie arba jų artimieji taps tėvais.

Į šio Zodiako ženklo atstovų gyvenimą ateis ir materialinė laimė – naujas puikiai apmokamas darbas.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA