PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2022 m. Balandžio 21 d. 11:30

2021 metų mero veiklos ataskaita pristatyta visose seniūnijose

Šiauliai

Reporteris SkaistėŠaltinis: Etaplius.lt


213608

Per du mėnesius Joniškio rajono savivaldybės meras Vitalijus Gailius pristatė savo veiklą visose Joniškio rajono seniūnijose.

Kiekvieno susitikimo metu su aktyviausiais seniūnijų seniūnaičiais, bendruomenių lyderiais ir seniūnais buvo aptartos visos mero veiklos sritys, pristatyti atlikti darbai ir numatomi projektai.

Susitikimų metu diskutuota apie nereikalingo apleisto turto atsisakymą seniūnijose, sveikatos ir švietimo sistemų rajone optimizavimą, socialinės srities problemų sprendimą, infrastruktūros plėtrą ir sutvarkymą, nebūdingų savivaldybei funkcijų atsisakymą. Meras atsakė į seniūnijų atstovų rūpimus klausimus.

Susitikimų metu akcentuota bendruomenių aktyvumo ir bendruomeniškos veiklos svarba, dar kartą padėkota ūkininkams ir verslo įmonėms už prisidėjimą prie kelių priežiūros žiemos sezonu.

„Ačiū, kad nelaukiate ir neklausiate, kas bus padaryta dėl Jūsų, bet savo neatlygintinu darbu, savo prisidėjimu, darote didelius darbus, gražinant ir rūpinantis ne tik savo, bet ir viso rajono gyvenamąja aplinka“, – sakė meras V. Gailius.