PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Laisvalaikis2018 m. Gruodžio 27 d. 19:13

2019 m. horoskopas pagal Vedų astrologiją

Vilnius

Pexels.com nuotr.

Reporteris MonikaŠaltinis: Etaplius.lt


65875

Šis vedų astrologijos horoskopas yra skirtas Mėnulio ženklams. Mėnulio ženklo horoskopas skiriasi nuo daugumai įprasto horoskopo pagal Saulės ženklą. Tai bendro pobūdžio rekomendacijos. Kaip likimas, taip ir kiekvieno iš mūsų horoskopas individualus, todėl pagal individualią gimimo datą rekomendacijos ir tendencijos gali skirtis. Tikiuosi, kad ši bendra informacija padės planuojant jūsų gyvenimo įvykius.

Mėnulio ženklas atspindi mūsų proto būseną, mąstymą, mintis, dėmesį, galvoseną, norus, svajones ir fantazijas. Mėnulis taip pat parodo kaip mes bendrausime ir sutarsime su kitais.

Norėdami sužinoti savo Mėnulio ženklą turėtumėte bent apytiksliai žinoti savo gimimo laiką. Sužinoti savo Mėnulio ženklą galite įvesdami savo gimimo datą ir laiką čia, žemiau esančioje skiltyje „Mėnulis žvaigždyne“ sužinosite savo Mėnulio ženklą.

Avinas

Avinams 2019 m. gali būti augimo metai. Tačiau nežiūrint į atsiveriančias didesnes galimybes nevertėtų persistengti, nes tuomet gali atsirasti daugiau kliūčių. Antra metų pusė jiems gali būti sėkmingesnė nei pirmoji. Tai metai, kada jūsų asmeninės pastangos gali atnešti jums gerovę, todėl vertės siekti užsibrėžto tikslo. Sėkmė gali būti susijusi su užsienio šalimis ir kelionėmis. Daugiau sėkmės galite tikėtis nuo kovo pabaigos. Taip pat vertėtų daugiau atsižvelgti į kitų patarimus ir nuomonę, kad dėl savo skubėjimo nepriimtumėte neteisingų sprendimų. Palankių galimybių ir pasiūlymų galite sulaukti lapkričio mėnesį. Šeimyniniuose santykiuose galite turėti nesutarimų su savo broliais ar seserimis, todėl būkite supratingesni. Finansiniuose reikaluose galite tikėtis pagalbos iš sutuoktinio arba partnerių. Šeimyniniuose reikaluose gali būti harmoningi metai.

Jautis

Jaučiams 2019 metais gali tekti dėti daugiau pastangų sveikatos ir karjeros srityje. Galite tikėtis finansinio pagerėjimo, bet stengtis reikės. Pirmoji metų pusė gali būti finansiškai sėkmingesnė. Šeimyniniuose klausimuose galite tikėtis palaikymo iš sutuoktinio. Šeimos santykiuose gali būti harmonija, bet vis tiek nevengsite pasisemti išminties apie santykių psichologiją. Kovo mėnesį galite spręsti klausimus, susijusius su nekilnojamu turtu, o į pavasario pabaigą galite tikėtis kelionių. Stenkitės šiais metais daugiau dėmesio atkreipti į savo mitybą ir sveikatą. Tam tikrų sveikatos problemų gali kilti nuo balandžio iki lapkričio, todėl nevenkite laiku pasidaryti tyrimus, išsiaiškinkite kokie produktai jums tinka, o kokių vertėtų vengti.

Dvyniai

2019 m. Dvyniams gali tekti nemažai dirbti norint pasiekti sėkmę profesinėje srityje. Pastangų teks dėti nemažai, dėl to stenkitės veikti kūrybiškai, kad pasiektumėte geresnių rezultatų. Nevenkite pasitarti su išmintingesniais arba aukščiau už jus esančiais asmenimis. Galite turėti kelionių, susijusių su darbu. Galite tikėtis šiais metais pagerėjimo santykių srityje, jums bus svarbu dalintis savo jausmais ir išgyvenimais. Tačiau metų pradžioje gali tekti spręsti kai kurias konfliktines situacijas, susijusias su šeima. Šie metai bus palankūs tiems, kurie mokosi ir siekia žinių. Sveikatos srityje šie metai gali nesukelti didesnių problemų, išskyrus metų pabaigą, tačiau nevenkite pasidomėti sveiku gyvenimo būdu, meditacija ir ajurvedine mityba.

Vėžys

Vėžiams 2019-aisiais gali sektis profesinėje ir mokslų srityje. Galite tikėtis paaukštinimo, pagarbos arba didesnio atlyginimo. Vertėtų būti atsargesniems su investicijomis vasarį ir pirmoje kovo mėnesio pusėje. Šie metai gali būti pakankamai geri šeimyniniuose santykiuose, nors gali tekti praleisti daugiau laiko sprendžiant darbinius klausimus. Sveikatos srityje gali būti nelengva išvengti stresinių situacijų, todėl teks mokytis ieškoti harmonijos tarp darbo ir laisvalaikio. Daugiau problemų gali kilti nuo liepos iki rugsėjo, todėl šiais mėnesiais nepersidirbkite. Dienos režimo laikymasis ir pozityvi informacija gali suteikti jums daug gerų emocijų.

Liūtas

Galite tikėtis palankių metų karjeros ir darbo srityje. Tačiau teks daugiau dėmesio skirti šeimyninių problemų sprendimui metų pradžioje. Problemoms vertėtų ruoštis iš anksto, todėl pasidomėkite apie išmintingo vyro ir išmintingos moters pareigas, kad galėtume išmintingai pasielgti konfliktinėse situacijose. Finansų klausimuose gali iškilti nedideli sunkumai, bet finansiškai neturėtumėte nukentėti, todėl būkite atidesni nuo vasario iki balandžio mėnesio. Sveikatą daugiau prižiūrėkite sausio, vasario mėnesį ir metų pabaigoje. Atminkite, kad kūnas, tai sielos namai, todėl kūną maitinkite sveikais produktais, o sielą dvasinėmis žiniomis, kad pajaustumėte gyvenimo pilnatvę.

Mergelė

Mergelėms 2019 metai gali būti primenantys linksmuosius kalnelius. Galite tikėtis finansinio pagerėjimo, bet tuo pačiu reikės ir sekti savo išlaidas. Darbe teks stengtis ir dėti pastangų, tačiau galite pagerinti savo reputaciją. Pajamų galite tikėtis iš kelių šaltinių. Šeimoje stenkitės nekonfliktuoti, nes gali tekti spręsti nemalonius klausimus, kur bus nelengva sulaikyti emocijas. Šiais metais galite tikėtis kelionių. Vertėtų labiau pasirūpinti savo sveikata nuo vasario iki balandžio. Venkite žalingų įpročių ir daugiau domėkitės sveika gyvensena. Senovės išmintis sako, kad kiekvieno kūnas yra individalus, todėl ir maisto produktai kiekvienam yra labiau individualūs, todėl nevenkite pasidomėti mityba pagal kūno konstituciją.

Svarstyklės

Svarstyklėms šie metai gali būti palankūs išsilavinimo, finansų ir karjeros srityse. Darbo srityje produktyvus gali būti kovo mėnuo. Taip pat galite tikėtis gerų idėjų. Šeimos srityje irgi neturėtų būti didesnių problemų, išskyrus sausio ir vasario mėnesį, todėl šiuo metu ugdykitės kantrybę. Sveikata gali būti pakankamai gera, galite įveikti seniau atsiradusias ligas. Stresinės situacijos gali būti sausio mėnesį, taip pat daugiau dėmesio sveikatai skirkite rugpjūtį, rugsėjį, lapkritį ir gruodį. Išminčiai sako, kad mūsų kūnas šiame gyvenime mums duoda šansą ištaisyti klaidas iš praeito gyvenimo, bet tik nuo mūsų pačių priklauso ar mes šiomis galimybėmis pasinaudosime. Tie, kurie nuolat kenčia nuo lėtinių ligų, turėtų analizuoti savo įpročius ir pasistengti suprasti, kokia protinė infekcija trukdo atsikratyti ligos visiems laikams.

Skorpionas

Šie metai Skorpionams gali būti pakankamai palankūs. Galite turėti naujų galimybių karjeroje, įdomių pasiūlymų, taip pat jūsų finansinė padėtis gali pagerėti. Gerovės galite tikėtis rugpjūtį ir rugsėjį. Tačiau gali būti ir netikėtų išlaidų, todėl nevertėtų pernelyg atsipalaiduoti. Tiems, kurie mokosi, 2019-ieji irgi gali būti sėkmingi. Šeimyniniuose santykiuose galite tikėtis abipusio supratimo, kas padės įveikti įvairias kliūtis. Daugiau skirkite dėmesio savo sveikatai vasario, kovo, spalio ir lapkričio mėnesiais. Išminčiai sako, kad koks mūsų vidinis gyvenimas – toks ir išorinis. Jeigu mes bandysime tik įveikti ligą, bet savo vidinio gyvenimo nekeisime, tai mūsų problemos, susijusios su liga, išsispręs tik laikinai.

Šaulys

2019 metai jums gali būti dviprasmiški profesinėje srityje. Tai reiškia, kad be pastangų bus nelengva. Tačiau galite tikėtis stabilumo finansų srityje. Galite gauti daugiau pajamų nei tikėjotės. Šeimyniniuose klausimuose reikės mokytis išlikti ramiems ir ugdytis kantrybę. Vertėtų mokytis spręsti konfliktus išmintingai. Pasistenkite suprasti kito jausmus, kai darysite išvadas dėl santykių. Paskaitykite knygų ar straipsnių, kuriuose rašoma, kaip spręsti šeimyninius konfliktus, tuomet šioje srityje lengviau praeisite išbandymus. Taip pat nevenkite pažinti savo ir antrosios pusės prigimtį, tai visuomet padeda sprendžiant santykių problemas. Sveikatos problemų gali būti pirmais metų mėnesiais, todėl nevenkite pasirūpinti savo kūnu iš anksto. Kaip sako išminčiai, rezultatas dažnai nuo mūsų nepriklauso, bet pastangų nevertėtų nustoti dėti.

Ožiaragis

Ožiaragiai šiais metais gali tikėtis sėkmės darbe ir versle. Yra tikimybė, kad pagerės finansinė padėtis ir jūsų uždarbis. Gerų pasiūlymų gali tikėtis tie, kurių darbas susijęs su užsieniu ar užsieniečiais. Palankus gali būti rugsėjo mėnuo. Šeimyniniuose santykiuose galima tikėtis įvertinimo, vienybės ir palaikymo iš sutuoktinio. Daugiau dėmesio savo sveikatai gali tekti skirti nuo balandžio iki rugsėjo mėnesio ir metų pabaigoje. Jeigu dėl elgesio praėjusiame gyvenime žmogui yra tikimybė susirgti, tai liga jį gali apeiti dėl jo stiprios vidinės būsenos ir pozityvaus nusiteikimo.

Vandenis

2019 metais galite tikėtis galimybių karjeroje ir finansų srityje. Yra tikimybė, kad gausite geresnių pasiūlymų ar paaukštinimo pareigose. Šeimoje irgi galite tikėtis džiugių akimirkų ir laimės. Galite galvoti apie didesnius namus. Sunkesnė situacija šeimyniniuose santykiuose gali būti kovą ir balandį. Tačiau nenustokite vienas kito palaikyti, nes kaip viskas praeina ir šie sunkumai praeis. Sveikatos srityje gali būti pakankamai geri metai, tačiau vis tiek nevenkite ieškoti pozityvių žinių. Kasdienė neigiama informacija ir psichologinės problemos labai kenkia visam organizmui, tada imunitetas tampa silpnesnis ir greičiau kimba įvairios ligos bei negalavimai.

Žuvys

Žuvims šie metai gali būti palankūs darbo srityje ir galite tikėtis naujų pasiūlymų. Finansų srityje gali tekti patirti kai kuriuos išbandymus. Todėl vertėtų atsakingai formuoti savo biudžetą, pajamas, išlaidas ir vengti rizikingų investicijų. Šeimoje irgi galite turėti nesutarimų ir ginčų. Jus gali lydėti nusivylimai dėl sutuoktinio elgesio, galite suabejoti savo jausmais. Todėl nepasiduokite tik jausmams ir stenkitės išlikti ramūs. Atminkite, kad sunkūs periodai, kaip metų laikai, – visada praeina. Sveikatos problemos gali kilti sausį, kovą ir rugsėjį. Šiais metais jums vertėtų pasidomėti asmeniniu tobulėjimu ir sąmoningumo praktikomis, kas padėtų lengviau praeiti likimo išbandymus.

www.gubinas.lt