REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 13 d. 19:47

14-metės alytiškės laidotuvės – be mokyklos bendruomenės

Alytus

pixabay.com nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.LT


304707

Šiandien į paskutinę kelionę palydėta tragiškai žuvusi alytiškė Agota. Socialiniame tinkle facebook viena iš laidotuvių dalyvių pasidalino jaudinančia žinute – laidotuvėse nepasirodė nei klasiokai, nei mokyklos mokytojai.

„Šiandien išlydėjome Agotą į paskutinę kelionę… Iš mokyklos, kurią ji lankė, nepasirodė nė vienas mokinys… Ačiū klasiokams, visiems kitiems ją pažinojusiems, ir mokyklos vadovybei už tokį ypatingą mergaitės pagerbimą… Tikrai nekyla klausimų, kodėl ji pirmadienio rytą ir nenuėjo į tokią šiltą ir draugišką aplinką“, – rašo moteris.

Prieš laidotuves mokyklos bendruomenė portalui tv3.lt šiltai atsiliepė apie mergaitę.

„Kaip tik buvome susitikime savivaldybėje ir policija mus patikino, kad tai normali procedūra, kai paauglys, nepilnametis miršta tokiomis neaiškiomis aplinkybėmis. Jie turi ištirti visas situacijas, jie nuramino, kad tai normali procedūra, visada taip vyksta“, – antradienį naujienų portalui tv3.lt pasakojo Alytaus Dzūkijos mokyklos direktorė V. Sušinskienė.

Mokyklos vadovė žurnalistams tada pasakojo, kad mergaitė labai gerai mokėsi, dalyvavo įvairiose olimpiadose, turėjo draugų, todėl visa bendruomenė yra šokiruota ir labai gaili tiek mergaitės, tiek jos šeimos, tačiau šiandien laidotuvėse niekas iš bendruomenės nepasirodė.

Etaplius.lt primena, kad Alytuje pirmadienį dingusi nepilnametė galimai nukrito nuo Baltosios rožės tilto.

Kaip Eltai tad sakė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė, pirmadienį, pieš 12 val., moteris pranešė, kad iš namų į mokyklą išėjo, bet į mokyklą taip ir nenuėjo jos 14-metė dukra. Pranešta, kad mergina dingo.

Anot K. Janulevičienės, policija peržiūrėjo vaizdo kamerų, įrengtų mieste, fiksuotus vaizdus ir paaiškėjo, kad nepilnametė ėjo link Dainų slėnio.

„Peržiūrėtos ten įrengtų vaizdo kamerų medžiaga, kur užfiksuota, kaip nuo tilto nukrenta žmogus ir spėjama, kad tai gali būti ieškoma nepilnametė“, – sakė K. Janulevičienė.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA