REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Sveikata2024 m. Balandžio 30 d. 13:12

Vilkijoje – naujas procedūrų kabinetas

Kaunas

Etaplius.LTŠaltinis: Kauno rajono savivaldybė


299694

Vilkijos bendruomenei pirmadienį pristatymas naujai įrengtas procedūrų kabinetas. „Moderni įranga, funkciškai patogesni baldai padės slaugytojoms greičiau ir patogiau atlikti šeimos gydytojo paskirtus tyrimus“, – teigė Vilkijos pirminės sveikatos priežiūros centro direktorius Danas Bortkevičius.

Kabinete tinkamam mikroklimatui palaikyti sumontuota vėdinimo ir kondicionavimo įranga, infekcijų kontrolei pagerinti įsigytos kvarco lempos. Procedūrų kabinetą puošia nauji ir funkciškai patogesni baldai, tokie kaip kraujo ėmimui skirtos kėdės, mobilios spintelės bei vakcinų laikymo spintos. Anot direktoriaus, taip pat buvo atnaujintos darbo vietos, kompiuterinė įranga ir informacinė sistema, kuri palengvins darbą slaugytojoms.

Savaitgalį visa medikų bendruomenė šventė Medicinos darbuotojų dieną, tad šia proga centro direktorius D. Bortkevičius paruošė dovaną ne tik savo kolektyvui, bet ir Nemuno krašto vaikams bei Vilkijos bendruomenės nariams. Centro darbuotojai turėjo galimybę iš arčiau susipažinti su Mikalojaus Konstantino Čiurlionio kūryba bei stebėjo virtualios realybės filmą „Angelų takais“.

Darbuotojų nuomone, šis dovana – tai pirmoji pagalba sielai ir trumpas atotrūkis nuo realybės.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA