REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Šiaulių televizija2024 m. Balandžio 30 d. 14:57

Šiaulių rajone minėta Medicinos darbuotojų diena

Šiauliai

Stop kadras

EtapliusŠaltinis: Šiaulių televizija


299722

Balandžio 26 d. Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centre Kuršėnuose įvyko medicinos darbuotojų dienai skirta šventė. Tai tradicinis renginys, kuris sukviečia medicinos įstaigų darbuotojus specialistus pabendrauti, pasidalinti šventiškomis emocijomis.

„Aš tai sakyčiau, kad mūsų medicina, nors ir nežymiai, bet eina į priekį ir reikia tik pasidžiaugti, kad reformos palietė ir mūsų Šiaulių kraštą. Aš labai džiaugiuosi šiandien turėdama galimybę pasveikinti medicinos darbuotojus su jų profesine švente. Tai neeilinė šventė. Mes tikrai norime padėkoti tiems, kurie dirba sveikatos apsaugos sistemoje“, – renginio metu džiaugėsi Šiaulių rajono savivaldybės tarybos narė, gydytoja Vaida Gricienė.

Šventėje kalbinti medicinos darbuotojai teigia, kad per paskutinius trisdešimt metų labai pasikeitė jų darbo profilis.

„Pasikeitė, įranga patobulėjo. Tecnologijos atėjo, kurios palengvino darbą. Išmokome jas valdyti. Kažkur tapome pilnavertiškesni, mokymus mums pravesdavo, tobulėjome visą laiką. Smagu buvo dirbti Šiaulių rajono Pirminės sveikatos priežiūros centre“, – džiaugėsi Bronė Pipirienė, bendrosios praktikos slaugytoja.

„Aš kolegoms norėčiau pasakyti, kad tos, kurios dabar dirba darbą, tikiu, yra pasišventusios šaima darbui. Yra tikrai išdirbusios ir 30 ir 40 metų. Svarbu, kad ir jaunimas nepaklystų savo specialybėje, tobulėtų, mylėtų žmones, būtų paslaugūs“, – šventės proga žodį tarė Zigrida Danikauskienė, bendrosios praktikos slaugytoja.

Į šventę susirinkusius pasveikino Šiaulių rajono savivaldybės meras Česlovas Greičius, vicemeras Eimantas Kirkutis, Savivaldybės gydytoja, šventės organizatorė Inga Rimgailienė.

Plačiau apie renginį žiūrėkite vaizdo reportaže:



REDAKCIJA REKOMENDUOJA