REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Horoskopai2024 m. Gegužės 1 d. 18:44

Gegužės horoskopas: koks bus paskutinis pavasario mėnuo?

Lietuva

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.LT


299786

Prasidėjo paskutinis pavasario mėnuo. Astrologai sako, kad šis mėnuo bus kupinas permainų ir netikėtumų. Vieni džiugins, kiti privers susimąstyti. Tad koks mėnuo laukia visų Zodiako ženklų?

Avinas

Gegužės pradžioje Avinams netrūks sukrėtimų, konfliktų, norėsis visiems primesti savo nuomonę. Šlubuos ir sveikata, galite jausti jėgų stygių, kibs ligos, kamuos prasta savijauta. Šį mėnesį neišvengsite likimo smūgių, tad būkite pasiruošę.

Jautis

Jaučio laukia nostalgiškas mėnuo. Galite atnaujinti senus reikalus, grįžti prie pamirštų problemų sprendimo, susitikti su senais pažįstamais. Tačiau nereikėtų atsigręžti tik į praeitį. Jautis gegužę pagaus laimės paukštę, todėl seksis viskas, ko tik jis imsis. Galimos aukštumos verslo ir finansų srityje.

Dvyniai

Dvyniai gali atnaujinti bendravimą su senais pažįstamais. Galimi netikėti pokyčiai finansų ir karjeros srityje. Mėnesio pabaigoje į jų ženklą įžengs didžiulės laimės planeta Jupiteris, suteiksiantis galimybę realizuoti asmenines ambicijas ir planuoti kelionę. Meilės reikaluose įsivyraus ramybė ir harmonija.

Vėžys

Gegužė Vėžiams bus gana įdomus mėnuo. Jie gaus progą pakeisti savo praeitį ir ištaisyti klaidas. Tai atneš kardinalių pokyčių. Situacija bus palanki ir finansų srityje. Tačiau asmeniniame gyvenime ne viskas eisis taip sklandžiai, gali būti išsiskyrimų ar net išdavysčių.

Liūtas

Liūtai visas problemas turėtų spręsti vieni. Geriau su niekuo nesitarti, niekuo nepasitikėti. Taip pat jiems bus sunku perteikti savo idėjas kitiems. Tikėtinas atleidimas iš darbo, apkalbos, šmeižtas. Aktyvią karjeros veiklą geriau atidėti mėnesio pabaigai, o likusį laiką mėgautis. Nerekomenduojama imti paskolų, nes galimas finansinis bankrotas. Bet asmeniniame gyvenime viskas bus puiku. Liūtai gali sutikti jiems skirtą žmogų.

Mergelė

Jūsų gyvenimas bus labai turiningas, galimos naujos pažintys, draugystės. Tačiau būkite atsargūs, nes kyla pavojus tapti apgaulės auka. Pirmąsias dvi gegužės savaites nerekomenduojama imti paskolų, pereiti į kitą darbą, dirbti su dokumentais. Galite aulaukti gerų žinių, ieškoti naujų tobulinimosi galimybių. Daugiau laiko skirkite šeimai.

Svarstyklės

Gegužės pradžioje Svarstyklėms nederėtų imtis iniciatyvos, nes galite susidurti su kitų pasipriešinimu. Tačiau Svarstyklėms būdinga pusiausvyra padės išlaikyti ramybę ir stabilumą bet kurioje situacijoje. Meilės santykius gali apkartinti pavyo scenos. Vienišos Svarstyklės mėnesio pradžioje gali sutikti mylimą žmogų.

Skorpionas

Gegužės pradžioje susiklosčiusi įtempta situacija Skorpioną paskatins atsigręžti į save. Jei apsisprendėte dėl pagrindinio tikslo, elkitės drąsiai ir nesiblaškykite dėl smulkmenų. Labai aktyvus mėnuo, svarbiausia nukreipti energiją ramia linkme. Kūrybingas požiūris į bet kokį verslą gali būti naudingas. Apskritai, jūs neturite priežasties nerimauti. Mėnesio pabaigoje galėsite atsipalaiduoti ir net pasitikti savo likimą.

Šaulys

Gegužės mėnesį turėtumėte pasiruošti iššūkiams, susijusiems su draugais. Net stipriausi santykiai gali nutrūkti. Mylimas žmogus gali būti jūsų gelbėjimosi ratas, todėl turėtumėte su juo praleisti daugiau laiko. Darbe gali kilti skandalų, neišvengsite pakelto balso tono ir neigiamų emocijų. Mėnesio viduryje galimi finansiniai nesklandumai, galite prarasti nemažą sumą pinigų. Atsipalaiduokite ir ieškokite ramybės gamtoje, daugiau sportuokite.

Ožiaragis

Gegužės mėnuo Ožiaragiams bus sėkmingas. Teks pasistengti profesinėje veikloje, bet pastangos nebus bevaisės. Galimas algos pakėlimas ar kitokia finansinė paskata. Ramybė vyraus ir meilės fronte. Norėsite džiaugtis pavasariu ir mylimu žmogumi šalia.

Vandenis

Vandeniai – laisvi žmonės, nemėgstantys save statyti į rėmus. Kalbant apie asmeninį gyvenimą, meilės reikalus geriau viską palikti atsitiktinumui. Galimi spontaniški susitikimai, netikėta pažintis. Darbe gali kilti nesklandumų, mėnuo nebus lengvas. Galite laimėti loterijoje.

Žuvys

Paskutinis pavasario mėnuo Žuvų ženklo atstovus džiugins pozityviu požiūriu ir maloniais įvykiais. Viskas klostysis gerai, jei visos Žuvų pastangos bus pagrįstos kūrybiškumu. Karjeros prasme gegužė jiems atvers naujų perspektyvų. Asmeniniame gyvenime lydės romantiška nuotaika. Be to, galite sustiprinti ryšį su mylimu žmogumi. Pagalvokite apie nekilnojamojo turto pirkimą.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA