REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Horoskopai2024 m. Balandžio 28 d. 11:11

Gyvūnų horoskopas: kaip Zodiako ženklas veikia jūsų augintinio nuotaiką

Lietuva

Pixabay.com nuotr.

Gražina VasiliauskienėŠaltinis: alfa.lt


299488

Šiuolaikiniame pasaulyje, kur augintiniai užima ypatingą vietą mūsų gyvenime, stengiamės suprasti jų charakterį ir elgesį. Nemažai žmonių kreipiasi į astrologus, norėdami rasti užuominų apie savo pūkuotų ar plunksnuotų draugų būdo bruožus. Iš tiesų žinantiems savo augintinio Zodiako ženklą ar tikslią jo gimimo datą astrologai gali atskleisti įdomios informacijos apie gyvūno elgsenos ypatumus ir poreikius.

AVINAS (kovo 21–balandžio 20 d.)

Po Avino ženklu gimę augintiniai dvelkia energija ir žaismingumu. Jie mėgsta aktyvius žaidimus ir nuolatines pramogas. Šie gyvūnai visada pasiruošę naujiems nuotykiams ir tyrinėjimams, todėl yra puikūs kompanionai aktyviems šeimininkams.

JAUTIS (balandžio 21–gegužės 20 d.)

Naminių gyvūnėlių pasaulyje Jautis vertina komfortą ir stabilumą. Jis mėgsta ramius vakarus šeimininko kompanijoje ir patogias sąlygas atsipalaiduoti. Nors augintinis gali būti užsispyręs, dėl savo lojalumo ir apsaugos instinkto jis tampa patikimu bendražygiu.

DVYNIAI (gegužės 21–birželio 21 d.)

Dvynių ženklo augintiniai yra socialūs ir smalsūs. Jie yra aktyvūs ir mėgsta bendrauti tiek su žmonėmis, tiek su kitais gyvūnais. Permaininga jų nuotaika reikalauja pramogų ir mokymosi įvairovės.

VĖŽYS (birželio 22–liepos 22 d.)

Vėžio ženklo gyvūnai – švelnūs ir jautrūs augintiniai, vertinantys namų komfortą ir artumą su šeimininkais. Jie sugeba pajusti savo šeimininkų nuotaiką ir pasiūlyti paguodą sunkiomis akimirkomis. Vėžio ženklo augintiniai santykiuose su šeimininku išreiškia atsidavimą ir lojalumą.

LIŪTAS (liepos 23–rugpjūčio 23 d.)

Liūto ženklo atstovai gyvūnų pasaulyje yra tikri lyderiai ir žvaigždės. Jie mėgsta būti dėmesio centre ir turi tvirtą charakterį. Liūto ženklo augintiniai yra energingi ir žaismingi, visada pasiruošę naujiems nuotykiams ir smagiems žaidimams.

MERGELĖ (rugpjūčio 24–rugsėjo 23 d.)

Mergelės ženklo augintiniai yra protingi ir organizuoti gyvūnai. Jie vertina tvarką ir švarą, todėl puikiai tinka tvarkingiems šeimininkams. Dėl jų kruopštumo ir kantrybės lengva su jais treniruotis ir juos mokyti.

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 24–spalio 23 d.)

Svarstyklių ženklo naminiai gyvūnai pasaulyje siekia sutarimo ir ramybės. Jie mėgsta ramią aplinką ir pusiausvyrą visame kame. Svarstyklių ženklo augintiniai gali tapti nuostabiais draugais, palaikyti jus bet kokiomis aplinkybėmis ir sukurti ramybės atmosferą.

SKORPIONAS (spalio 24–lapkričio 21 d.)

Skorpiono ženklo gyvūnai yra paslaptingi ir ištikimi augintiniai. Jie jaučia gilius jausmus ir meilę savo šeimininkams. Jų sumanumas ir tyrinėjimo dvasia daro juos įdomiais bendražygiais ilguose nuotykiuose.

ŠAULYS (lapkričio 23–gruodžio 21 d.)

Šaulio ženklo gyvūnai – energingi ir smalsūs augintiniai. Jie mėgsta nuotykius ir tyrinėjimus ir visada pasiruošę naujiems atradimams bei žaidimams. Jiems svarbi laisvė ir galimybė užsiimti fizine veikla.

OŽIARAGIS (gruodžio 22–sausio 20 d.)

Ožiaragio ženklo gyvūnas yra stabilumo ir atsidavimo simbolis. Jis yra lojalus ir pasirengęs palaikyti savo šeimininkus bet kokiomis aplinkybėmis. Ožiaragio ženklo augintiniai vertina namų jaukumą ir šeimos artumą.

VANDENIS (sausio 21–vasario 19 d.)

Vandenio ženklo gyvūnai yra nepriklausomi ir originalūs augintiniai. Jie vertina laisvę ir gyvenimo įvairovę, mėgsta žaidimus ir naujus potyrius. Vandenio ženklo augintiniai gali nustebinti savo išradingumu ir neįprastu požiūriu į problemų sprendimą.

ŽUVYS (vasario 20–kovo 20 d.)

Žuvų ženklo augintiniai yra jautrūs, supratingi ir švelnūs. Jie sugeba labai stipiai prisirišti prie šeimininkų ir sumaniai palaikyti juos sunkiomis akimirkomis. Žuvų ženklo augintiniai mėgsta ramybę ir santarvę, todėl šeimininkų gyvenimas šalia jų būna ramesnis, sumažėja konfliktų, nerimo ir streso.

Alfa.lt



REDAKCIJA REKOMENDUOJA