REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Laisvalaikis2024 m. Balandžio 30 d. 08:50

Gegužės mėnesio renginiai Šiaulių arenoje dedikuoti meilei: mamoms, mylimiems žmonėms ir sau

Šiauliai

Organizatorių nuotr.

EtapliusŠaltinis: Šiaulių arena


299640

Gegužės 4 d. (šeštadienį) renginių lankytojus kviečiame į Kastyčio Kerbedžio koncertą „Mamai”.

„Daug gražių dalykų mes galime turėti savo gyvenime, bet mamą tik vieną visame plačiame pasaulyje. Visos mamos nusipelno atskiros padėkos. Todėl dovanosiu didžiausią savo turtą – savo dainas“, – sako K. Kerbedis.

Charizmatiškasis atlikėjas ne kartą yra pabrėžęs, kad kiekvienas į jo koncertą atvykęs žmogus jam yra didžiausia motyvacija žengti į sceną, o tokia proga ypatingai verčia pasitempti. Todėl atlikėjas įsitikinęs, kad Šiaulių arenoje vyksiantis šventinis koncertas visiems paliks tik pačius šilčiausius prisiminimus.

Sekmadienį, arenos Mažojoje salėje savo koncertą surengs kiekvieną kartą stebinanti, ryški, kokybiško humoro ir tikrų emocijų nestokojanti atlikėja Inga Jankauskaitė, kuri žada abejingų nepaliksiantį vakarą, kuris įsimins ilgam.

Viena ryškiausių šalies muzikos kūrėjų Inga Jankauskaitė šį pirmadienį pristatė intriguojantį kūrinį ir vaizdo klipą „Taip nesąžininga, Inga“. Atlikėja juokauja, kad naujasis kūrinys skirtas visoms Ingoms, išskyrus Valinskienę. Kurinio pasiklausyti galite čia.

Gegužės 5 ir 9 d. šiauliečiai bus laukiami krepšinio rungtynėse. Gegužės 5 d. Šiaulių krepšininkai namų aikštelėje priims Klaipėdos „Neptūną”, o 9 d. Panevėžio „Lietkabelį”.

Gegužės 11 dieną, šeštadienį, „Šiaulių arenoje“ vyks mados ir grožio mugė „Stilius ir Skonis“. Šis mugių ciklas džiugina stiliui ir geram skoniui prijaučiančius lankytojus įvairiuose Lietuvos miestuose.

Mugė „Stilius ir Skonis“ kas kartą sujungia prekybininkus, kūrėjus, gamintojus iš visos Lietuvos. Stiliaus ir skonio entuziastai turės išskirtinę galimybę rinktis iš aprangos, aksesuarų, papuošalų asortimento bei įsigyti išskirtinio skonio produktų.

Jau gegužės 22 d. pakviesime lankytojus į LIONSGATE rengiamą unikalų projektą „Dirty Dancing in Concert“, kuriame filmo peržiūra susijungia su gyva muzika ir šokiais. Tą dieną į areną susirinkę žiūrovai dideliame ekrane pamatys vieną geriausių kino meilės istorijų tituluojamą 1987 metų amerikiečių filmą „Purvini šokiai“ (orig. Dirty Dancing), kurio metu scenoje gyvai bus atliekama visa puikiai pažįstama filmo muzika, o dalį šokių gyvai atkartos profesionalūs šokėjai. Negana to, filmo-koncerto pabaigoje gyvo garso grupė su atlikėjais sugrįš į sceną ir surengs tikrą 80-ųjų vakarėlį, nes dar kartą atliks visus didžiausius filmo hitus.

Bilietus į renginius ir į VIP lounge kviečiame įsigyti toje bilietų platformoje, kuri juos platina į Jūsų pageidaujamą renginį, o dėl VIP ložės nuomos pageidaujamam renginiui kviečiame susisiekti neringa@siauliuarena.lt.

Visą detalią informaciją apie renginius, erdves ir kitas paslaugas galite rasti arenos interneto svetainėje siauliuarena.lt.

Iki pasimatymo arenoje!

Reklama



REDAKCIJA REKOMENDUOJA