REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Horoskopai2024 m. Balandžio 30 d. 21:38

3 Zodiako ženklai, kuriems sunku susirasti draugų

Lietuva

freepik.com nuotr.

EtapliusŠaltinis: Etaplius.LT


299595

Kiekvienas iš 12 Zodiako ženklų – unikalus savo savybėmis. Kalbant apie jiems būdingus bruožus, ryškėja, kad trims ženklams gali būti sunku susirasti draugų. Kas jie ir kodėl kenčia draugų paieškose?

Avinas

Avino ženklo žmonės puikiai žinomi kaip pasitikintys savimi. Kartais net perdėtai. Jie dažnai siekia kontroliuoti situaciją, pirmauti ir skuba visur pareikšti savo nuomonę. Dėl šių savybių rinkinio jiems gali būti sunku susirasti draugų. Ne visi nori draugo karštakošio. Avinai paprastai susidraugauja su stipresnio temperamento už save žmonėmis.

Šaulys

Šauliai trokšta laisvės ir nuotykių. Šį nepažabojamą Zodiako ženklą sunku suvaldyti. Su Šauliais ypač sunku išlaikyti ilgalaikę ir glaudžią draugystę, nes jie nėra linkę pasiduoti kitų įtakai. Šio ženklo atstovai gyvena sau, dėl savęs. Tik ne dėl kitų. Šauliai paprastai juda nuo vienos draugystės prie kitos. Mėgsta pažintis, tačiau vengia įdėti daugiau pastangų tam, kad draugystė gyvuotų ilgą laiką.

Žuvys

Šio Zodiako ženklo atstovai – jautrūs ir emocionalūs. Būti šalia tokių žmonių ne visada miela ir malonu, nes jų jausmų proveržį pakelti gali toli gražu ne visi. Tai, kad Žuvys mėgsta fantazuoti, taip pat priimtina ne visiems. Žmonėms, gimusiems po Žuvų ženklu, gali būti sunku surasti draugų, kurie supratų jų gilius jausmus ir būtų pasiruošę palaikyti reikiamu momentu.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA